öğretmenler için iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik eğitim programı

Öğretmenler 2030: K12 Okul Öğretmenleri İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitimi Programı bu yıl 31 Mayıs-15 Haziran arasında gerçekleştiriliyor. 
 

Enerji yönetiminin dijital dönüşümü ve otomasyon konularında lider konumda olan Schneider Electric, öğretmenler için sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği eğitim programını hayata geçiriyor.
 


 Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Öğretmenler 2030: K12 Okul Öğretmenleri Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İklim Seferberliği Eğitimi”, K-12 düzeyinde görev yapan öğretmenleri kapsıyor. 
 
Öğretmenlerin bu programla sürdürülebilirlik vizyonunu kavramaları; sürdürülebilir kalkınmanın temel unsurları, çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları hakkında bilgi edinmeleri; edinilen bilgi ve birikimi kişisel ve mesleki yaşantılarına yansıtmaları ve “Sürdürebilir Kalkınma İçin Eğitim” yaklaşımı bağlamında uygulama becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.  
 
Sürdürülebilirlik ve iklim konuları anlatılacak 
Eğitim programının içerikleri arasında Sürdürülebilir Kalkınma Felsefesi, İklim Krizi ve Ekolojik Sürdürülebilirlik, Toplumsal Sürdürülebilirlik ve Ekonomik Sürdürülebilirlik gibi konular öne çıkıyor. 
 
Toplamda 21 saatlik bir süreyi kapsayan ve %90 devam zorunluluğu bulunan eğitimleri tamamlayanlara “Schneider Elektrik - BUYEM - SDSN Turkey Öğretmenler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İklim Seferberliği Eğitimi Katılım Belgesi” verilecek. 
 
  Schneider Electric Hakkında  
Schneider’ın amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, ilerleme ve sürdürülebilirlik arasında bir köprü kurmaktır. Biz buna Life Is On diyoruz. 
 
Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır. 
Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri proses ve enerji teknolojilerini, uç nokta - bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor ve böylelikle evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörler için entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz. 
 
Global şirketler arasında en yerel olan şirketiz. Anlamlı Amacımıza, Kapsayıcı ve Güçlendirilmiş değerlerimize tutkuyla bağlı iş ortaklığı ekosistemlerini ve açık standartları savunuyoruz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.