Öğrencilere 7/24, dakikalar içinde soru cevap ve ders desteği

Online eğitim platformu Kunduz ile her öğrenci sorularına dakikalar içinde çözüm alacak

 

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen mobil eğitim platformu Kunduz, yeni ders yılında da en hızlı ve en ekonomik çözümleriyle velilerin ve öğrencilerin en büyük destekçisi olacak.
 


 Türkiye’nin en çok kullanılan soru cevap uygulaması Kunduz, soru cevap desteğinin yanı sıra konu anlatımları, mobil deneme sınavları, kişiselleştirilmiş testler, özel ders ve koçluk hizmetleriyle öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. 
 
 Başta YKS ve LGS sınavlarına hazırlananlar olmak üzere tüm öğrencilerin soru çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilen mobil eğitim platformu Kunduz, yeni ders yılında da en hızlı ve en ekonomik çözümleriyle velilerin ve öğrencilerin en büyük destekçisi olacak. 
 
Bugüne kadar 3 milyondan fazla öğrenciye destek veren Kunduz, bünyesindeki 35 binden fazla uzman eğitmen ile, yeni eğitim öğretim yılında soru cevap desteği hizmetinin yanı sıra konu anlatımları, mobil deneme sınavları, kişiselleştirilmiş testler, özel ders ve koçluk hizmeti verecek. 
 
Pandemi döneminde yüzde 550 büyüme sağlayan Kunduz, öğrencilerinden gelen 30 milyon soruya branşında uzman olan eğitmenlerin anlatımıyla dakikalar içinde cevap verdi.  
 
Sınavlara hazırlanma maliyetini 15 bin TL’den 500 TL seviyelerine düşürdü 
Türkiye’de YKS ve LGS sınavlarına hazırlanmanın ortalama maliyetini 15.000 TL’den 500 TL seviyelerine düşüren Kunduz, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi yaklaşımıyla farklı sosyo ekonomi ve öğrenim seviyesindeki öğrencilere ulaşarak kişiye özel çözümler sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.