LC Waikiki e-Ticaret Okulu Sertifika Programını başlatıyor

Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, e-ticarette yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşacağı E-Ticaret Okulu Sertifika Programı’na Ekim ayında başlıyor. 
 

LC Waikiki, hem kişisel becerilerin geliştirileceği hem de sektör profesyonellerinin deneyimlerinin paylaşılacağı yeni bir programı öğrencilerle buluşturuyor. 
 
A’dan Z’ye e-ticaretin yol haritasını kapsayan yeni program, e-ticaret yönetici ve uzmanlarının eğitmenliğinde düzenleniyor. Eğitim kapsamında kampanya yönetiminden müşteri analitiğine, katalog çekim stratejisinden yurt dışı e-ticaret süreçlerine kadar zengin bir eğitim çalışması planlanıyor. 


 
5 hafta sürecek olan sertifikalı eğitim programına, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler ile 2021 yılında mezun olanlar katılabiliyor. 
 
Program hakkında bilgi veren LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, “22 ülkede, 13 farklı dilde e-ticaret operasyonu yürüten bir kurumuz. 
 
Bu global deneyimi gençlere aktarmak, e-ticaret konusunda teorik bilgileri gerçek hayattan örneklerle birlikte öğrenciler ile paylaşmak, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla bu programı hayata geçirdik. 
 
Bu çalışmaları farklı eğitim programları ile sürdüreceğiz. E-ticaret alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenci ve yeni mezunları sertifika programımıza bekliyoruz” dedi. 
 
LC Waikiki E-Ticaret Okulu Sertifika Programı’na başvuru ve program hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.youthall.com/LCWaikiki/lc-waikiki-e-ticaret-okulu-sertifika-programi_30/ sayfası ziyaret edilebilir. Başvurular 14 Eylül tarihine kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.