Kendin Gidemiyorsan Kent’in Gitsin

Mondelēz International Türkiye’nin yarım asırlık markası ve ‘Her Bayramın Şekeri’ olan Kent, evlerde geçirdiğimiz bu bayramı “Kent Bayram Şekeri Paketleri” ile kutluyor. 


Tüketicilerin sevdiklerine hediye edebilecekleri bayram şekeri paketleri ile Ramazan Bayramı taçlanıyor. 50 yılı aşkın süredir bayramların en tatlı tamamlayıcısı olan Kent, “Bayram Şekeri Paketleri” ile evde geçirdiğimiz bu bayrama tat katıyor. 



Kent, Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırladığı 3 farklı hediye kutusu ile milyonlarca eve konuk olmaya devam ediyor. Tüketicilere sunulan 3 farklı Kent bayram paketi içinde Kent bayram şekerlerinin yanı sıra farklı hediyeler de bulunuyor. 

Kent bayram paketine ve Kent’in diğer bütün bayram şekeri lezzetlerine Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor ve N11 e-ticaret sitelerinde bulunan Kent Şeker Dükkanı’ndan ve ayrıca bir çok süpermarketin online satış platformundan ulaşılabilir.  

Mondelēz International Türkiye Hakkında 
Mondelēz International, Türkiye’de First, Falım, Kent, Olips, Bonibon ve Jelibon gibi pek çok güçlü markasıyla sakız, şeker, hediyelik ve ikramlık kategorilerinde pazar liderlerinden biridir. 

Ayrıca Mondelēz International, Türkiye pazarında Milka, Toblerone ve Oreo gibi efsanevi küresel markalarıyla çikolata ve bisküvi kategorilerinde de güçlü bir varlığa sahiptir. Gebze’de bulunan büyük üretim tesisiyle yaklaşık 1.050 kişiye istihdam sağlamaktadır. Gebze tesisinde üretilen ürünler 50’nin üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.