İlk Maskeli Sınavı için Özel Tasarlanmış Sınav Çevik Zihinle Kazanılır Online Programı

Sonunda Üniversite Giriş Sınavı (YKS) “Sınav Çevik Zihinle Kazanılır” Online Seminerleri 27 Mayıs ‘da Başlıyor 



Son Fırsat ve Son Hazırlık! Çok Az kaldı! Son Bir Ay! Hayatınızda yaşadığınız tüm ruhsal ve bedensel travmaların etkisini temizlemek artık elinizde! 

Banu Gökcül başarıya giden yolda bunu nasıl yapacağınızın sırlarını Online Seminer ile Öğrencilere aktarıyor… 



Çok geç olana kadar beklemeyin. Zamanın ve çok yakınızdaki bu fırsatın sizi geçmesini izlemeyin! Hadi hep birlikte başarınızı kutlayalım! Kendi yaşamınızın yönetmeni olmak istiyorsanız, Banu Gökcül ile bu beş haftalık program tam size göre!  

Bu online seminerde, • Maskeyle sınava stressiz nasıl girilir ve maskeye rağmen nasıl başarılı olunur? 


• Son anda kendini nasıl motive edersin? 
• Kaygılarına rağmen sınavda başarılı olabilir misin? 
• Soruları tam anlamanın, odaklanıp kaçırmamanın formülü nedir? • Kaygı ve heyecanı nasıl yönetirsin?
• Bilgilerinizin tamamını sınavda gösterebilmenin yolu nedir? 
• Potansiyelinizi tam kullanmanın yolları nedir? 
• Geleceğini kendin belirlerken nasıl bir yol izlemelisin? 
• Dikkat ve odaklanamaya yönelik hangi bilgiere ihtiyacın var? 
• İçsel motivasyon yükseltmenin yolları nedir? 
•Hangi bölümde okumaktan ruhsal doyum alacağını biliyor musun? • Zihnsel esneklik ve dayanıklılık geliştirme becerilerine sahip misin? gibi konuları öğrenecek, tüm bu sorularınıza ve fazlasına yanıt bulacaksınız. 

Beynini Etkin Kullanarak YKS’yi Kazanmak Mümkün!  

Bunları başarmak istiyorsanız, Nokta atışı sınav hazırlığı programımız tam size göre! 

• Yaşamınızın yönetmeni ve oyuncusu kendiniz olmak istiyorsanız ve hayatınızın en önemli anlarından birinde kendinizi her anlamda hazır hissetmek istiyorsanız bu programda mucize yaratacağınız becerileri öğreneceksiniz. 
 • Yaşamınızı başlangıcındaki en belirleyici dönüm noktasında hazır olmayıp ne zamn hazır olacaksınız? 
• Dışarıyı ve kendini suçlamayı bırakıp hayatının sorumluluğunu almak isteyen arkadaşlar bu programa davetlisiniz! 

 Bu 5 haftalık program, hayatınızda ertelemeyeceğiniz bir dönüm noktasını lehinize çevirmek için son bir zihinsel hazırlık. Bu güne kadar çalıştığınız, yıllarca emek verdiğiniz ve yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğiniz hedefiniize çok yaklaştınız. 

Ne duruyorsunuz? Hiç şüphe yok ki hayattaki her şeyde olduğu gibi, başarılı olmak için de bilginizi ve yeteneklerinizi genişletmelisiniz. Ancak, her şeyden önce başarı; özgüven, zihinsel hazırlık ve zihinsel prova gerektirir. Bilinçaltı gerçek ile gerçek olmayanı ayırt edemez.

 İşte bilinçaltımıza başarıli zihin modelini yerleşirdiğimizde son fırsatı en doğru biçimde değerlendirmiş oluyoruz… Ve bunun için sadece bir ay kendinizi zihinsel olarak programlamanız, yaşamınızın geri kalanını rahat, özgür ve tatminli geçirmenizi sağlayacak. 

Yorulmuş olabiliriz. 

Son Atak! Bu mucize program, 27 Haziran’da gerçekleşecek YKS sınavının özel ruhuna göre tasarlandı. Bu sebeple kısa sürede motivasyonuzu artırarak potansiyalinizi sınav anında %100 kullanabilmeniz, beyninize, zihninize yerleştirmek için hazırladık. 

Amacımız başarınızın ve sınav rahatlığınızın refleks olarak siz düşünmeden neredeyse otomatik hale gelecek düzeye taşımak. Biz varız . Siz de var mısınız?  

Karar vermeden önce, düşünün: 

Bu fırsatı kaçırırsanız gelecek yıl nerede olacaksınız? Tüm yıl boyunca neler hissediyor olacaksınız? Kazanamazsan ne kadar üzüleceksin? Kimlerle arkadaşlık ediyor olacaksınız? Aynı gelir seviyesinde mi kalacaksınız? 

Çıkmaz bir işte mahsur mu kalacaksınız? Sağlığınız, ilişkileriniz ve tüm yaşamınız nasıl görünecek? Veya… Her an senin hizmetinde olan beyninin tam potansiyelini kullanıyor olduğun için mucizeler mı yaşıyor olacaksın? Aslında daha az zamanda daha fazla iş yapmak, yolun her adımında EĞLENMEK mümkün mü?

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.