HONOR 9 Lite,Buz Grisi Renk Seçeneği ile A101 mağazalarında!

Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı Honor’ınhem ön hem arka yüzünde ikişer kamerası bulunan Honor 9 Lite, yüksek performansı uygun bir fiyatla bir araya getiriyor.


4 kameralı fiyat/performans canavarı modeli Honor 9 Lite, renk skalasına yeni eklenen buz grisi rengi ile A101'de 1.299 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. 

 Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı Honor geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında satışa sunduğu Honor 9 Lite modeli yeni bir fırsatla Türk tüketicisiyle buluşuyor. 

4Nisan 2019Perşembe gününden itibaren Türkiye çapında A101 mağazalarında satılacak olan Honor 9 Lite, 1.299 TL'ye satın alınabilecek. Telefon aynı zamanda A101 internet sitesi üzerinden de tüketicilerle buluşuyor. Honor 9 Lite, standart 5.2 inç ekranlık gövdesine 5.65 inç uçtan uca FullView HD ekran sığdırmayı başarıyor. 

İçerisindeki ultra hızlı 16 nm, sekiz çekirdekli Kirin 659 çipset ve gelişmiş grafik işlemci ünitesi, Android 8.0 ve EMUI 8.0’ın yetenekleriyle birleşerek akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi ortaya koyan Honor 9 Lite, 3 GB bellek ve 32 GB depolama seçeneği yeniden A101'de mağazalarındaki yerini alıyor.  

Dört kamera ile en güzel anları yakalayın 

Ön ve arka yüzde toplam dört kamera taşıyan Honor 9 Lite, aynaya benzeyen arka yüzü ile çarpıcı bir görünüme sahip. Nano ölçekteki optik kaplama ile ışık altında parıldayan yüzeyi ile zarafeti temsil eden telefonun ön ve arka yüzündeki çift mercekli 13 MP + 2 MP kameralar, her anı eşit netlikte ve çarpıcılıkta yakalıyor. Güncellenen Güzelleştirme özelliği, portreleri ve selfie’leri optimize ederek her an en iyi şekilde görünmeyi sağlıyor. 

 Yeni renk seçeneği: Buz Grisi 

Telefon A101 mağazalarına yeni bir renk seçeneği ile geliyor. Gece Siyahı ve Safir Mavisi renk seçeneklerine ek olarak Buz Grisi rengi ile de Honor 9 Lite sahibi olunabilecek. Yeni renk seçeneği ile albenisini artıran telefon özellikle farklı renk tutkunlarının beklentilerini karşılayacak. 

 Gece Siyahı, Safir Mavisi ve Buz Grisi renk seçeneklerine sahip Honor 9 Lite, uygun fiyat seçeneği ile A101 mağazalarında 4 Nisan’dan itibaren tüketicilerle buluşuyor.  

Honor hakkında 

Bir akıllı telefon markası olan Honor, 2013 yılında Çin’de kuruldu. 4 yıl içinde 74 ülkede 80 milyondan fazla hayrana ulaşan Honor, dijital vatandaşlara internet için optimize edilmiş ürünlerle en yeni teknolojiyi, yenilikçi işlevleri ve üstün kullanıcı deneyimini sunmak için aralıksız çalışıyor.

Gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yaratıcılıklarını beslemek ve onları harekete geçirmeyi hedefliyor. En yeni teknolojiler ve yenilikleri müşterilerine sunabilmek için, “For the Brave / Cesurlar için” sloganında olduğu gibi farklı bir çizgi izleyerek cesaretini ortaya koyuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.