GELECEĞİN MESLEĞİ KOÇLUK İÇİN SERTİFİKALI EĞİTİMLER BAŞLIYOR

2006 yılında İstanbul’da kurulan ve Uluslararası Koçluk Federasyonundan akredite olan ID Coaching International, Bütünsel Gelişim Koçluğu Programı ile geleceğin koçlarını yetiştiriyor. 

Bütünsel Gelişim Koçluğu Programı katılımcıları; yaşam, iş, kariyer, ilişki, ebeveynlik, liderlik gibi koçluk alanlarında uzmanlaşarak mesleki kariyerlerini dünyanın her yerinde sürdürebiliyor. 

Günümüzün popüler mesleklerinden koçluk, gelişime açık bir alan olarak popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Bu alanda uzmanlaşmak isteyen birçok kişi Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından akredite edilmiş eğitimleri tercih ederek dünyanın her yerinde çalışma imkanına sahip oluyor. 

Bünyesinde uzman eğitimcileri barındıran, 206 saat ile Türkiye’nin ve dünyanın en kapsamlı koçluk eğitimini veren ID Coaching, Bütünsel Gelişim Koçluğu Programı ile katılımcılara yeni bir mesleğin kapılarını aralıyor. 
Kucaklayıcı bir felsefeyle bütünsel eğitim Bugüne kadar insan gelişimiyle ilgili sayısız yaklaşımları inceleyen ID Coaching eğitimcileri, birey ve kurumların değişimi daha kolay yönetebilmeleri adına sistematik bir yaklaşım oluşturmayı amaçlıyor. 

ID Coaching, doğunun bilgeliği ile batının sistematiğini dünyaca tanınmış Integral Teori’nin gelişim ilkelerine entegre ederek “Bütünsel Gelişim Koçluğu”nu ortaya koyuyor. Eğitimlerini bu teori ile veren ID Coaching, gobal ve yerel çok sayıda kurumun da eğitim, danışmanlık ve koçluk alanlarında çözüm ortağı oluyor. 

Dünyanın her yerinde koçluk yapabilme imkanı ID Coaching’in 16 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan Bütünsel Gelişim Koçluğu Programı’nı başarı ile sonlandırabilen katılımcılar, program sonunda uzmanlık alanlarına göre dünyanın her yerinde koçluk yapabilecek hale gelecekler. 

Koçluk mesleğinin etik değerlerini ve itibarını önemseyen ve bu konuda duyarlı olarak bilinen bir akademi olan ID Coaching, koçluğun popülerliğinden çok mesleğin özünü önemseyen kişilerin bu alana girmelerini ve gelişmeye açık bir anlayışta ilerlemelerini öneriyor. 

ID Coaching Hakkında 
2006 yılında İstanbul’da kurulan ID Coaching International, ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu)’den akredite profesyonel koçluk eğitimleri ve kurumsal koçluk hizmetleri sağlayan bir kuruluştur. 

Dünyadaki koçluk bilincinin Türkiye’de de yaygınlaştırılmasını kendisine ilke edinmiş ve organizasyonunu bu alanda ihtiyaç duyulan hizmet bütünlüğünün sağlanması yönünde yapılandıran ID Coaching, kurumsal değerlerinin temelini oluşturan “yaşam hakkına, çevreye, üretene ve emeğe saygı” anlayışı ile öznesi “insan” olan bir organizasyondur. İnsanın kendisine ve ait olduğu çevreye en yüksek faydayı sunabilmesini hedefler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.