HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİREN ÇOCUKLAR N11.COM’A

Yüzlerce marka ve milyonlarca ürün ile alışverişin uğurlu adresi n11.com'da artık çocuğunuzun geleceğini değiştiren bir dünya devi var. 6 kıtada, 100 ülkede, 4 bin 150 personeli ile FicherTechnik Türkiye’nin en ücra köşelerine n11.com aracılığıyla ulaşacak. 

Türkiye pazarına Edu Play distribütörlüğünde giren Alman markası FicherTechnik, n11.com aracılığı ile eğitimine destek olmak ve kendini geliştirmek isteyen her öğrenciye oynayarak öğrenme fırsatı sunuyor. 

2014 yılında sadece Amerika’da 5 bin okul ve yaklaşık 500 bin öğrenci tarafından kullanılan FicherTechnik ürünleri, çocukların motor becerilerini, üretkenliklerini, öz güvenini ve zekâlarını geliştiren; geleceğin mühendisleri için özenle hazırlanmış üstün nitelikli eğitici oyuncak materyali olma özelliğini taşıyor. 
Okul öncesi, ilköğretim, lise ve üniversite için farklı yaş guruplarına göre hazırlanan FicherTechnik setleri, geçmeli parçaların birleştirilerek ürün inşasının yapıldığı bir ürün gurubudur. 

Juniour(5+), Basic(7+), Advanced(8+) ve Profi(9+) olmak üzere 4 serisi olan Fischertechnik setlerinde ki rahatlıkla takılıp çıkartılabilen ve Almanya’da yüksek kalitede üretilen parçalarla, birden çok model yapma imkânı bulunuyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.