CBeebies ile Eğlence Dolu Kutlamalara Doyacaksınız

CBeebies’in sevilen yapımları Hey Dugge ve Go Jetters Şubat ayında minikleri Pankek Günü ve Çin Yeni Yılı’nı kutlamaya davet ediyor. Bunların yanı sıra Swashbuckle, JoJo and Gran Gran ve Bluey eğlence dolu yepyeni bölümleriyle ekranlara geliyor. 
 

Minikler Şubat Ayında Kutlamalara Doyacak CBeebies’in sevilen yapımları Hey Dugge ve Go Jetters, Şubat ayını kutlamalarla geçiriyor. Hey Duggee ve Sincap Kulübü, Pankek Günü’nü kutluyor ve Go Jetters, 2024 Çin Yeni Yılı’nı yepyeni bölümlerle karşılıyor. 
 


Mutfak eğlenceleri ve Çin’in doğal harikaları ekranlara geliyor. “Pancake Day Celebration” 13 Şubat Salı günü saat 07.15 ve 18.35 arasında, “Celebrating Chinese New Year 2024” 10 Şubat Cumartesi günü saat 07.00 ve 08.00 arasında Digiturk 161’inci kanalda miniklerle kutlama yapacak.  
 
Swashbuckle Yeni Bir Düşmanla Ekranlara Geri Dönüyor 
Miniklere özel hazırlanan Swashbuckle, üç yaramaz korsanın yaşadığı Scarlet Squid isimli korsan gemisinde geçiyor. Her bölümde Kaptan Sinker ve onun iki talihsiz gemi arkadaşı çalıntı mücevherleri saklıyor ve bu mücevherleri bulmanın yolu bir dizi oyun oynamaktan geçiyor. 
 
Geminin papağanı Squawk’ın da yardımıyla ‘Swashbucklers’ bütün mücevherleri bulursa, gemi arkadaşlarından biri Gemi Karavanası adı verilen balçık havuzuna doğru yürümek zorunda kalıyor. Bu yepyeni altıncı seride yaramaz korsanlar yeni bir düşman korsanla yüz yüze geliyor ve düşmana hadlerini bildirmek için geri dönüyor. 
 
Bol kaos, karmaşa, şarkılar ve dansların olduğu “Swashbuckle”, 1 Şubat Perşembe günü saat 16.15’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 
 
 JoJo ve Gran Gran Yine Macera Peşinde 
Sevilen torun ve büyükanne ikilisi JoJo ve Gran Gran üçüncü seriyle ekranlara geri dönüyor. Her seride farklı maceralar yaşayan ikiliyi bu seride yepyeni maceralar bekliyor. 
 
Bu kez JoJo’nun doğa karnesini tamamlaması gerekiyor. Farklı renklerde yapraklar bulup karneyi tamamlamaya çalışan JoJo bir türlü yeşil bir yaprak bulamıyor. 
 
Yeşil yaprağı aramaktan amatör film yapımcılığına kadar çeşitli aktiviteleri deneyen “JoJo and Gran Gran”, 12 Şubat Pazartesi günü saat 15.55’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 
 
Bluey ile Modern Aile Yaşamına Eğlenceli Bir Bakış 
Modern aile yaşamına eğlenceli ve içten bir bakış sunan yapım, yaratıcı oyunların miniklerin sağlıklı bir şekilde yetişmesindeki önemini gözler önüne seriyor. 
 
Bluey, sınırsız hayal gücüyle günlük hayatı eğlenceli maceralara dönüştürmeyi seviyor. Bluey ve küçük kız kardeşi Bingo oyunlar sayesinde korkularını yeniyor, yetişkinleri taklit ediyor ve dünyayı keşfetmeye koyuluyor. 
 
İki kardeş, ebeveynlerini eğlence ve oyunlarının içine dahil etmekten de mutluluk duyuyor. Annenin işe geri dönmesiyle evden çalışan baba evin kontrolüne sahip olduğunu düşünse de aslında evin kontrolünü kızları sağlıyor.
 
 “Bluey” 1 Şubat Perşembe günü saat 10.05’te Digiturk 161’inci kanalda olacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.