Lokman Hekim Sağlık Vakfı’ndan yeni mezun gençlere iş fırsatı

Lokman Hekim Sağlık Vakfı, paydaşı olduğu Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı çerçevesinde yeni mezun gençlere iş fırsatı sunuyor. 
 

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarında 12 ay boyunca tam zamanlı iş deneyimi sunan Programa başvuran ve kabul gören katılımcılar, İlk Fırsat Akademisi kapsamında 250 saatten fazla eğitim ve gelişim desteği, önemli kurumların yöneticilerinden mentorluk ve mülakat becerilerini geliştirecek destekler de alabilecek.  
 


Başvurular 18 Haziran 2023’e kadar devam edecek. 
Eğitimde fırsat eşitliği ve herkes için ulaşılabilir sağlık vizyonuyla maddi olanaksızlıklar içinde eğitimini tamamlamaya çalışan tıp fakültesi öğrencilerine destek veren Lokman Hekim Sağlık Vakfı, Esas Sosyal’in Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı kapsamında, yeni mezun gençleri vakıf bünyesinde çalışmaya bekliyor. 
 
 Bugüne kadar 103’ü mezun 598 hekimin yetişmesine destek veren Lokman Hekim Sağlık Vakfı, bu kez yeni mezun gençleri istihdam etmek üzere kapılarını açtı. 
 
Paydaşı olduğu Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı ile özellikle işverenlerce daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarında 12 ay boyunca tam zamanlı bir iş deneyimi sunuluyor. 
 
 Katılımcılar ayrıca İlk Fırsat Akademisi kapsamında 250 saatten fazla eğitim ve gelişim desteği almalarının yanı sıra önemli kurumların yöneticilerinden mentorluk ve mülakat becerilerini geliştirecek destekler de alıyor. 
 
Lokman Hekim Sağlık Vakfı’nda çalışmak isteyen ve programa katılmak isteyen yeni mezun gençlerin 18 Haziran 2023’e kadar başvurularını yapması gerekiyor. 
 
Program hakkında detaylı bilgilere ve başvuru formuna ilkfirsat.org ve https://www.youthall.com/tr/esassosyal/lokman-hekim-saglik-vakfi-kaynak-sponsorluk-gelistirme-sorumlusu_31/ adresinden ulaşılabiliyor. 
 
Lokman Hekim Sağlık Vakfı Hakkında: 
Maddi olanaksızlıklar içinde eğitimini tamamlamaya çalışan tıp fakültesi öğrencilerine katkı sağlayan ve 103’ü mezun olmak üzere 598 hekimin yetişmesine destek veren 
 
Lokman Hekim Sağlık Vakfı; 1986 yılında, sağlık hizmetine ihtiyaç duyan kişilere maddi kaygı duymaksızın hizmet vermek amacıyla Dr. Ayhan Tokgöz, Dr. Aydın Arıcı, Dr. Gülbin Gökçay ve Dr. İrfan Gökçay tarafından kuruldu. 
 
Vakfa yapılan bağışlar, bölge halkına sunulan eğitim, gıda, giyim, sağlık yardımlarının yanında, 25 yataklı hastane olarak yapılan, uzun dönem Lokman Hekim Tıp Merkezi olarak hizmet veren binanın inşaatında ve işletmesinde kullanıldı. 
 
Temmuz 1987 – Aralık 2012 tarihleri arasında, 240.000’i ücretsiz olmak üzere toplam 700.000 hastaya sağlık hizmeti verildi. Sosyal komite tarafından belirlenen ve maddi yetersizlik içinde olan hastaların tüm teşhis ve tedavileri tamamen ücretsiz gerçekleştirildi. 
 
Tıp fakültesi öğrencilerine yapılan desteklerin yanı sıra ilk ve orta öğretim çağındaki 3.000 çocuğa da öğrenim bursu ve kırtasiye desteği verildi. 
 
Vakıf, eğitim alanında yaptığı çalışmalara ek olarak sürdürülebilirlik alanında geliştirdiği projelerle de 142.600 ton katı atığın kontrollü şekilde toplanmasını sağladı ve 615.000 ağacın kesilmesini engelledi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.