Kodlasam’dan %100 İş Garantili Veri Analistliği Eğitimi

Bilişim teknolojileri alanında profesyoneller yetişmesini ve istihdam edilmesini amaçlayan Kodlasam Programlama Akademisi, Veri Analistliği eğitimi ile mezunlarına Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde %100 iş garantisi sunuyor. 
 

Kodlasam Programlama Akademisi, Veri Analistliği eğitimi ile bilişim sektöründe kariyer yapmak, sektör değiştirmek ve veri analisti olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor. 
 


12 ay süren Veri Analistliği eğitimi ile bilişim teknolojileri alanında profesyoneller yetişmesini ve istihdam edilmesini amaçlayan Kodlasam, mezunlarına Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde %100 iş garantisi sunuyor. 
 
HEDEF, SIFIRDAN PROFESYONEL SEVİYEYE ULAŞTIRMAK
 
Kodlasam’ın Veri Analistliği eğitimi sektörde veri analisti olarak çalışan profesyoneller tarafından veriliyor. Tüm derslerin uzaktan (çevrim içi) yapıldığı eğitime bilişim teknolojileri alanında deneyim sahibi olmayan kişiler de katılabiliyor. 
 
Kodlasam’ın Veri Analistliği eğitimi, teknik bilgi ya da kodlama bilgisine sahip olmayan herkes için profesyonel seviyeyi hedefliyor. Programa katılan öğrenciler, 12 aylık eğitimin 6. ayına kadar veri analisti olarak yeni işlerini bulma fırsatına sahip oluyorlar. 
 
Öğrenciler, uyması gereken şartları ve tamamlamaları gereken ödev ve projeleri eksiksiz olarak yerine getirmiş ve 6 ay içinde işe girişleri yapılmamışsa eğitim ücretinin tamamı iade ediliyor.  
 
HEM EĞİTİM HEM DE KARİYER DANIŞMANLIĞI 
 
Kodlasam’ın Veri Analistliği eğitiminde öğrenciler mentor ve uzman eğitimciler ile canlı derslerde buluşuyor. Eğitimlerde öğrencilerle kişiselleştirilmiş modüller paylaşan Kodlasam, gerçek hayat projeleri ve etkileşimli ödevlerle öğrencilerin deneyim kazanmasını sağlıyor. 
 
Veri Analitiğinin temelleri, SQL, Python, Power BI, Excel ile veri analizi gibi dersleri uygulamalı olarak öğrenen öğrenciler, edindikleri bilgilere uzman seviyede hâkim oluyor ve eğitim boyunca proje uygulamaları gerçekleştiriyor. 
 
Kariyer Merkezi, Birebir Mentorluk Sistemi ve Kariyer Danışmanlığı gibi bütüncül bir sisteme sahip Kodlasam, eğitime katılan öğrencileri için kariyer koçluğu da yapıyor. 
 
CV hazırlığından mülakat tekniklerine kadar birçok konuda öğrencilerine destek sunan Kodlasam hem Türkiye’de bilişim sektörü için nitelikli personel istihdamına hem de teknoloji okuryazarlığının gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. 
 
 SHAKHANİN: “YENİ BİR KARİYER HAYALİ KURAN HERKESİ EĞİTİMLERİMİZE BEKLİYORUM” 
 
 Kodlasam Programlama Akademisi’nin kurucusu Pavel Shakhanin, “Kodlasam uzman ekibi ve zengin içeriği ile bilişim teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan eğitimi online olarak sunan bir eğitim platformu. 
 
Kodlasam olarak ‘Herkes için eşit ve erişilebilir’ eğitimlerle, isteyen herkesin Türkiye’de bilişim alanında meslek sahibi olmasını amaçlıyoruz. 
 
Hızlı değişen dinamiğe sahip bilişim teknolojileri alanında, çağın gerisinde kalan klasik eğitim metodu yerine maksimum fayda ve deneyimi hedefleyen online eğitim metodunu kullanıyoruz. 
 
Yeni bir iş ve yeni bir kariyer hayali kuran ya da kendisini bilişim teknolojileri alanında geliştirmek isteyen herkesi eğitimlerimize bekliyorum.” dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.