5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı İçin Başvurular Yeniden Başladı

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek, sürekli gelişim yolculuklarında yanlarında olmak amacıyla 2008 yılında Garanti BBVA tarafından kurulan ve farklı alanlardaki zengin eğitim programları ile bugüne dek 230.000’den fazla öğretmene ve eğitim yöneticisine ulaşan ÖRAV; 
 

Türkiye dahil dünyada toplam 120 ülkede başarıyla uygulanan 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Eğitim Programı için başvuruları almaya yeniden başladı.  
 


Programın son başvuru tarihi 2 Şubat  
8 Şubat 2022'de, 19.30 - 21.00 saatleri arasında düzenlenecek oryantasyon eğitiminden sonra dönem sonuna kadar; sınıf çalışmaları, mentor buluşmaları, uzman isimlerle etkinlikler, Mayıs ayında öğrencilerin de yer alacağı Çözüm Kampı ve daha birçok etkinlik ve sınıf uygulamaları program kapsamında öğretmenlerle buluşturulacaktır. 
 
Bu uluslararası program ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, finansal okuryazarlık ve sosyal girişimcilik bilgi ve becerilerinin, aktif öğrenme yöntemleri kullanılarak kazandırılması hedeflenmektedir. 
 
5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Eğitim Programına, MEB'e bağlı resmi bir okulda, 3. 4. 5. 6. ve 7. Sınıflarda görev yapan branş ve sınıf öğretmenleri başvurabiliyor. 
 
Dönem sonunda tüm gereklilikleri tamamlayan katılımcılara, ÖRAV tarafından katılım belgesi dijital olarak verilecektir. 
 
Programın son başvuru tarihi ise 2 Şubat 2022’dir. Program hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için: https://orav.org.tr/egitimlerimiz/sosyal-ve-finansal-liderlik

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.