Darüşşafaka Sınavı pandemi nedeniyle 20 Haziran'a ertelendi

Darüşşafaka Tekno Girişimcilik ve Gençlik Merkezi, öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmeye yardım ediyor. 
 

Çağdaş teknolojiyle donanmış derslik ve laboratuvarlarda, bilgisayar destekli eğitim görür. Tam donanımlı zengin kütüphaneden yararlanır. 
 
Türkçeyi ve İngilizceyi doğru ve düzgün kullanmayı öğrenir. Açık/kapalı spor alanlarında basketbol, futbol, tenis oynar; yüzme öğrenir; jimnastik yapar. Büyük ve görkemli tiyatro salonunda gösteri izler, gösteri yapar. 
 


İstediği, yetenekli olduğu bir müzik aletini çalmayı öğrenir. Sağlık hizmetlerinden yararlanır. 2021 yılında Darüşşafaka Sınavı ne zaman yapılacak? Darüşşafaka'ya başlayan her öğrenciye tablet veriliyor. Darüşşafaka'ya başlayan her öğrenciye tablet veriliyor. 
 
Darüşşafaka Sınavı Son Başvuru Tarihi: 14 Haziran 2021, Pazartesi Darüşşafaka Sınav Günü: 20 Haziran 2021, Pazar 
Darüşşafaka Sınav Saati: 10.00* * 
 
Adayların saat 09.00`da sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Darüşşafaka Giriş Sınavı başvuru şartları Darüşşafakalı öğrenciler, diledikleri zaman Ayhan Şahenk Spor Salonu'nu kullanabiliyor. Darüşşafakalı öğrenciler diledikleri zaman Ayhan Şahenk Spor Salonu'nu kullanabiliyor. 
 
T.C. vatandaşı olması Annesinin ve/veya babasının hayatta olmaması Ailenin maddi durumunun öğrenimini sürdürmesine yeterli olmaması 2010 ya da daha sonraki yıllarda doğmuş olması (Yaş düzeltmesi geçersizdir.) 
 
2020-2021 eğitim-öğretim yılında ilkokul 4. sınıf öğrencisi olması Yukarıdaki koşulların tümünü taşıyan adaylar, Darüşşafaka Sınavı'na başvurabilirler.detaylar için buraya bakabilirsiniz
 

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.