23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Petal Search ile Kutlayın

Başta Avrupa olmak üzere, dünya genelinde 170’ten fazla ülkede, 15 milyondan fazla kullanıcısı olan ve Türkiye’de 2020 yılında kullanıma sunulan Huawei’nin arama motoru Petal Search, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu kullanıcılarıyla yaşıyor. 
 

Petal Search kullanıcıları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarıyla birlikte “23 Nisan ve Petal Search” temalı özgün çizimler yaratarak Petal Search uygulaması içerisinde yayınlanacak mini sergi alanında yer alma şansı ve bununla birlikte Huawei MatePad T10 kazanma fırsatı yakalayacaklar. 


 
Petal Search’ün düzenlediği bu yarışmaya hemen katılmak için çocuğunuzun özgün çizimini kampanya sayfasında yer alan form alanına yüklemeniz ve gerekli bilgileri doldurmanız yeterli. 
 
5-10 Nisan tarihleri arasında form alanına yüklenen çizimlerden, Petal Search Komitesi tarafından belirlenecek ilk 20 çizim, 14-18 Nisan tarihleri arasında halk oylamasına sunulacak ve en çok beğenilen 4 çizim 20-23 Nisan tarihleri arasında Petal Search’te sergilenecek. 
 
Herkesin katılabileceği oylamaya Petal Search uygulaması veya petalsearch.com adresinden ulaşılabilecek.
 
Üstelik en çok beğeni alan ve sergiye katılma şansı yakalan çizimlerin sahipleri 1’er adet Huawei MatePad T10 tablet ile de ödüllendirilecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.