Yedincisi Düzenlenen Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’na Başvurular Başladı

Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’nın başvuruları başladı. Yarışmaya, lise öğrencileri fen ve bilim alanında yaşama değer katacak bilimsel projeleri ile başvurabilecek. 
 

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl çevrimiçi platformda yapılan yarışma bu yıl da dijital ortamda gerçekleştirilecek. 
 
Bayer’in lise öğrencilerini, fen ve bilim alanında çalışmalar yapmaya teşvik etmek ve bilimsel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla bu yıl yedincisini düzenlediği Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’nın başvuruları başladı. 


 
 “Yaşama Değer Kat” temasıyla düzenlenen yarışmada, kazanan öğrenciler para ödülü ile desteklenecek. 
 
Birinci olan ekibe 15.000 TL, ikinci olan ekibe 10.000 TL, üçüncü olan ekibe 7.500 TL, Bayer Özel Ödülü’nü kazanan ekibe de 5.000 TL ödül verilecek. 
 
 Yarışmaya, Türkiye genelinde lise ve dengi okul öğrencileri, www.liselerarasibilimyarismasi.bayer.com.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak katılabilecek. 
 
Yarışmaya başvuran projeler jüri tarafından “özgünlük”, “bilimsel yöntem”, “yararlılık”, “uygulanabilirlik”, “sunum” ve “sonuç” kriterlerine göre değerlendirilecek. Son başvuru tarihi 1 Mayıs 2021 olarak belirlenen yarışmaya, ilk altı yılında toplam 4.500’ün üzerinde öğrenci, 3.800’ü aşkın projeyle başvurdu.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.