Türkiye’de ilk kez Online Akvaryum Deneyimi

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, farklı bir deneyimi hayata geçirerek, Türkiye’de ilk kez Online Akvaryum Deneyimi video serisi ile evlerinize konuk oluyor ve sizi okyanusların derinliklerinde muhteşem bir yolculuğa çıkarıyor. 
 

 Yüzlerce su altı canlısının bir arada görülebildiği Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, “Online Akvaryum Deneyimi” ile tüm çocuklara ve su altı meraklılarına eğitici, öğretici ve kaliteli vakit geçirme imkânı sunuyor. 
 
Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde bulunan canlıları konu eden üç ayrı içerikte; “Aquarist’in Bir Günü ve Köpek Balıkları”, “Penguen Adası ve Su Samurları”, “Timsah Krallığı ve Yılan Tepesi” temalı 15 dakikalık dokümanter filmler ile akvaryumdaki canlıları evinize getiriyor. 


 
Öğretici olmasının yanı sıra eğitici bilgilerle dolu filmlerde, su altı ekosistemin yanı sıra belgesele konu olan canlıların nasıl beslendiğinden fizyolojik özelliklerine, yaşamaları için gerekli şartlardan nasıl mutlu olduklarına kadar pek çok farklı konu akvaryum çalışanları ve aquaristlerce anlatılıyor.
 
 Online Emaar Akvaryum Deneyimi, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçisine, akvaryuma gelmişçesine farklı bir deneyim fırsatı sunuyor. 
 
Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ndeki; dev timsahlar ile yavrularının, su samurları ve penguenlerin olağanüstü dünyalarını keşfetmenin heyecanını evde ya da dilediğiniz ortamda yaşamak, su altının büyülü dünyası ile tanışmak ve köpek balıklarının yanı sıra birbirinden renkli balıklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak 
 
için www.emaarakvaryum.com adresini ziyaret ederek çocuklarınıza, keyifli bir aile aktivitesine dönüşecek filmleri satın alabilir, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.