TEGV ve Lenovo 50 bin çocuğu dijital dünyayla tanıştıracak

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, çocukları bilişim dünyasıyla buluşturan Algo Dijital etkinliklerini Lenovo’nun desteğiyle sürdürecek.
 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukları kodlamaya giriş eğitimleriyle dijital dünyayla tanıştırmak için iş birliği yapıyor. 


 
Daha önce TEGV’in İzmir – Gümüşpala ve Diyarbakır – Ergani Öğrenim Birimlerindeki Tasarım ve Beceri Atölyelerine destek veren Lenovo, bu kez Vakfın bilişim etkinliklerinin önemli bir parçası olan ve çocukları algoritmik düşünmeye yönelten Algo Dijital Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilecek uzun ve kısa süreli etkinlikleri gerçekleştirme sözü verdi. 
 
Aralık 2021’e kadar TEGV’in Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarında, hem yüz yüze hem de uzaktan erişimle gerçekleştirecek olan ve çocukların analitik düşünce yapısını geliştirmeye yönelik kodlamaya giriş eğitimleriyle toplam 50.000 çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.