Erken öğrenmeye dair her şey Uçanbalık'ta

Uzmanlar, bireyin, zekâ ve kişilik gelişiminin yüzde 90’ının tamamlandığı, “erken çocukluk” olarak da tanımlanan 0-6 yaş arasında çocuğa verilen kitapların özenle seçilmesini öneriyor. 
 

Yayıncılıktaki 36 yıllık tecrübesini ve eğitim yayınları konusundaki uzmanlığını erken öğrenme alanına da taşıyan Tudem Yayın Grubu’nun Uçanbalık Eğitim markası altında hazırladığı yayınlar, okul öncesinde çocukların ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyor. 


 
Uçanbalık Eğitim, yeni eğitim öğretim yılını erken öğrenme dönemine ilişkin hazırladığı 5 ayrı setle karşılıyor. STEMA Erken Öğrenme Seti, bu yıl Uçanbalık Erken Öğrenme koleksiyonunun en çok ses getiren setlerinden biri. 
 
Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği bir araya getiren STEM felsefesini sanatın tasarım ve keşif gücüyle zenginleştiren STEMA Erken Öğrenme Seti, fark yaratan içeriğiyle çocukları erken yaşta 21. yüzyıl becerileriyle donatıyor. 
 
8 fasikül, 7 eğitim kitabı, 2 kültür kitabı ve 4 diğer eğitim materyali olmak üzere toplam 21 parçadan oluşan set, çocuklara daha rahat çalışma alanı sunan 23,5x33 cm ebadındaki ferah sayfalarıyla dikkat çekiyor. 
 
Setteki ''tasarım'', ''inceleme-araştırma'' ve ''robotik kodlama'' gibi çalışmalar sayesinde çocuklar uygulayarak öğreniyor; düşünüyor, tasarlıyor, sorguluyor ve üretiyor. Uçanbalık 36+ Erken Öğrenme Seti ve Uçanbalık 48+ Erken Öğrenme Seti bu yıl yenilenen içerikleri, ebatları ve tasarımlarıyla koleksiyondaki yerlerini alıyor. 
 
Toplam 12 parçadan oluşan ve 30x29 cm boyutundaki sayfalarıyla daha özgür bir çalışma alanı sunan 36+ Erken Öğrenme Seti, çocukların bakma, görme ve anlama süreçlerini destekliyor. 
 
20 parçadan oluşan 48+ Erken Öğrenme Seti de yeniden tasarlanan 23,5x33 cm'lik geniş sayfalarıyla çocukları bulmaya, keşfetmeye ve öğrenmeye yüreklendiriyor. 25 parçadan oluşan 60+ Erken Öğrenme Seti ise 60 ay ve üzeri çocukları incelemeye, düşünmeye ve yapmaya yönlendiriyor. 
 
 Öğrenmeyi Seviyorum Seti de, çocukların merak ve öğrenme ihtiyaçlarını karşılayacak kavram ve kazanımlar açısından zengin bir içeriğe sahip. Okul öncesi eğitimde yeni bir yaklaşım sunan set, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.