Faber-Castell 2 Bine Yakın Çocuğu Yaratıcılık Dünyasıyla Buluşturdu

Faber-Castell, ana sponsoru olduğu Yaratıcı Çocuk Festivali’nin ilk günü kapsamında, Özgür Yaratıcılık Alanı ve Yaratıcılık Sokağı’nda 2 bine yakın çocuğaunutulmaz bir yaratıcı deneyim yaşattı 


Faber-Castell, 25-26 Mayıs tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenenTürkiye’nin en kapsamlı açık hava etkinliği Yaratıcı Çocuk Festivali’nin ilk gününde, Yaratıcılık Sokağı ve Özgür Yaratıcılık Alanı’nda 2 bine yakın katılımcıyı ağırladı. 

Festivalin ilk gününde çocuklar, Özgür Yaratıcılık Alanı’ndabirbirinden renkli boyalarla başladıkları yaratıcılık yolculuğunu, AR teknolojisi ile gerçeğe dönüştürme fırsatı yakaladı.

Diledikleri renklerle sualtı canlılarını boyayan minikler, eserlerini 3 boyutlu olarak görerek, yarattıkları eserlerden dev bir sualtı dünyası oluşturdu. Yarattığı canlının dev ekranda hayat bulduğunu gören çocuklar, sihirli bir yaratıcılık deneyimi yaşadı. 

Bununla birlikteçocuklar,Faber-Castell’inatölye ve etkinlikleriyle yaratıcı dünyalarını geliştirirken, ebeveynler ise sektörün duayen ismi Prof. Dr. Belma Tuğrul’un “Oyunun Gücüne Güven” konulu söyleşisinde, oyunların çocuklar üzerindeki etki ve önemi hakkında bilgi sahibi oldu. 

 Çocuklar yaratıcılık keşfinde! 
Katılımcı çocuklar,3 farklı yaş grubuna yönelik 5 farklı yaratıcıatölyeden oluşan Yaratıcılık Sokağı’nda el becerilerini ve düşünme güçlerini geliştirirken,ebeveynler ise onların keyifli anlarına ortak oldu. 

Aynı zamanda tüm minikler, gün içerisinde Faber-Castell’inçok sevdikleri Kalem Adam maskotlarının dağıttığı küçük sürprizlerle buluştu. 26 Mayıs’a kadar devam eden festival kapsamında Faber-Castell, hayal gücünü geliştirmek, yaratıcılığını güçlendirmek isteyen herkesi Yaratıcılık Sokağı ve Özgür Yaratıcılık Alanı’nda ağırlamaya devam edecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.