GNÇYTNK Başvuruları 18 Şubat’ta Sona Eriyor

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell’in öncülüğünde Türkiye’nin genç yeteneklerini istihdam etmeyi hedefleyen GNÇYTNK programının başvuruları devam ediyor.

 İnovatif ve gelişim fırsatlarıyla dolu olan programa katılmak isteyenler, 18 Şubat’a kadar başvurularını yapabilirler. 

 Turkcell’in lisans son sınıf, yüksek lisans, doktora öğrencileri ile yeni mezun ya da en fazla üç yıllık tecrübesi olanlara yönelik düzenlediği GNÇYTNK programı, gençlere teknolojinin kapılarını aralıyor. 

Mental HR - Consultancy’in İK çözüm ortağı olduğu programda, kariyerine bu alanda yön vermek isteyen gençler, dünyanın ilk dijital operatörü olan Turkcell’de tam zamanlı çalışma fırsatı yakalıyor. 

 GNÇYTNK programı başvuruları 18 Şubat’ta sona erecek 

 Turkcell’in interaktif iş ortamına dahil olmak isteyen adaylar, 18 Şubat’a kadar www.turkcell.com/gncytnk web adresi üzerinden başvurularını yapabilecekler. 
Mental HR – Consulcancy’nin çözüm ortağı olduğu programda adaylar yetenek oyunu, video mülakat, dil sınavı ve mülakatlar olmak üzere 4 aşamadan geçecekler. Her etabı eğlence dolu olan süreci başarıyla tamamlayanlar, Turkcell’in teknoloji dünyasındaki yerlerini alacaklar. 

  Gençler eşsiz bir iş ve eğitim fırsatı yakalayacaklar 

GNÇYTNK programında seçilenler, alanında uzman kişi ve kurumlardan eğitim alacaklar. 

Turkcell’in global iş ortaklarıyla yurt dışı deneyimleri de yaşayacak olan gençler, aynı zamanda Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin sertifikalı programlarına katılacaklar. Adaylar ayrıca Turkcell Akademi’nin sunduğu fırsatlarla kariyerlerine yön vererek, ilgi ve beceri alanlarını geliştirme şansı bulacaklar.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.