GSEA başvuruları için son tarih yaklaşıyor

Öğrenci girişimcilere yönelik dünyadaki en kapsamlı ödül kabul edilen Global Student Entrepreneur Award’ın (GSEA) Türkiye ayağı başvuruları devam ediyor.

11 Aralık 2018’e kadar alınacak başvuruların ardından yapılacak değerlendirmede bir kişi ödül almaya hak kazanacak. 


EO Türkiye’nin organize ettiği Global Student Entrepreneur Award’ın Türkiye ayağını kazanan genç girişimci, Makao’da gerçekleşecek olan ve iki buçuk gün sürecek olan 2019 GSEA Global finallerinde yeni bilgiler öğrenecek, alanlarının önde gelen isimlerinden mentorluk alacak ve 25,000 dolarlık büyük ödül için yarışacak. 

Erken evredeki öğrenci girişimcilere yönelik dünyadaki en önemli yarışma olarak kabul gören Global Student Entrepreneur Awards (GSEA)için son başvuru tarihi yaklaşıyor. 

GSEA, lise, üniversite ve lisansüstü seviyesindeki öğrenci girişimcilere dünyanın dört bir yanından rakipleriyle bir araya gelme, medyada yer alma ve para ödülü kazanma fırsatı sunuyor. 

EO’nun dünya çapındaki şubeleri tarafından seçilen projeler, GSEA finallerinde dünyanın en iyi girişimci öğrencileriyle yarışmaya hak kazanıyor. 

Katılım için temel kriter, girişimcilerin öğrencilik döneminde, fiilen çalışan bir girişimi hayata geçirmiş olmaları. Temel amaç ise, bu kişileri dünya çapında görünür kılarak, gençler arasında girişimcilikle ilgili farkındalığın artmasını sağlamak. 

 Gençleri Makao’da 25 bin dolarlık ödül bekliyor, son tarih 11 Aralık GSEA’nın Türkiye ayağına katılım için son başvuru tarihi 11 Aralık 2018. Türkiye’de birinci seçilecek genç girişimci, Nisan ayında Makao’da gerçekleşecek global finallere katılma hakkı kazanacak. 
GSEA finallerinin ödül töreni ise 12 Nisan’da Makao’da yapılacak. İki buçuk gün sürecek olan Global finallerde adaylar, 50’den fazla ülkeden gelen rakipleriyle yarışacak ve kazananı 25 bin dolarlık ödül bekliyor olacak. 

Gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesinde en kapsamlı yarışma: GSEA 1998’den beri organize edilen GSEA, öğrenim süresi içinde kendi işini kurmuş öğrencilere yönelik en kapsamlı uluslararası yarışma olma özelliğini taşıyor. Yarışmaya lise, üniversite ve lisansüstü seviyesinde öğrenim gören kişiler katılabiliyor. 

Öğrencilik yaşamı süresince, inovatif, karlı, sosyal sorumluluk sahibi ve etik standartlara uygun şirketler kurarak onları işleten kişileri küresel anlamda görünür kılmak ve böylece daha çok öğrencinin girişimciliği bir kariyer rotası olarak benimsemesini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.