Canon’dan Eğitime Anlamlı Destek Geleceği Birlikte Yazalım

Görüntüleme teknolojileri devi Canon, lise eğitimi gören kız öğrencilerin geleceğine umut olacak bir kampanyaya imza atıyor. 


Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle hayata geçirdiği “Geleceği Birlikte Yazalım” isimli proje kapsamında Canon ev ve ofis tipi yazıcı alanlar kız öğrencilerin eğitimine destek oluyor. Canon lise eğitimi gören kız öğrencilerin senelik tüm eğitim masraflarını karşılayacak 500 burs veriyor. 

 Görüntülenme teknolojileri alanında dünya devi olan Canon, 51 yıldır eğitime aralıksız destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle çok özel bir eğitim kampanyasına imza atıyor.


 “Geleceği Birlikte Yazalım” projesi kapsamında Canon tanklı yazıcılarından satın alan herkes kız öğrencilerin eğitimine destek olarak, verilecek 500 burs için katkıda bulunuyor. 

 19.11.2018-19.11.2019 dönemleri arasında sürecek olan kampanya, tüm Canon tanklı yazıcıları için geçerli oluyor. Canon, 25.000 adet yazıcıyla sınırladığı kampanya karşılığında Türk Eğitim Vakfı’na yapacağı bağışla 50 kız öğrencinin geleceğine umut oluyor. 

Lisede eğitim gören kız öğrencilerin senelik tüm masraflarının karşılanacağı “Geleceği Birlikte Yazalım” isimli özel projeden bahseden Canon Eurasia Genel Müdürü Wilbert Verheijen, TEV ile gerçekleştirilen iş birliği hakkında şunları söylüyor: “Canon olarak bu kampanya ile her biri Türkiye’nin aydınlık geleceği olan genç kızların eğitimlerine destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Başarılı ve maddi imkanları sınırlı gençlerin eğitimine destek vererek, hak ettikleri eşit şartları sağlamak amacıyla var gücüyle çalışan Türk Eğitim Vakfı’nın projedeki ortağımız olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. 

Görüntüleme ve yazıcı teknolojilerine yön veren global firmalardan biri olarak ülkemizdeki kız çocuklarının eğitim haklarını önemsiyor, bu alanda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek ve geleceği birlikte yazmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 

Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.” İş birliği ve projeye dair görüşlerini paylaşan TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, ‘’İnanıyoruz ki, eğitim sadece okuma - yazma, bilgi edinme değil, öncelikle hayatı ve gücünü keşfetmeye dair bireye beceri kazandırmaktır. 
Kendini keşfetme sürecinde ürün ve çalışmalarıyla 80 yıldır dünya genelinde topluma büyük hizmet sunan değerli marka Canon ile “Geleceği Birlikte Yazalım” projesinde beraber ilerleyecek olmaktan mutluyuz. 

Türk Eğitim Vakfı olarak kız çocuklarımızın eğitiminde fırsat eşitliği sağlamak ve ayakları üzerinde durmalarına destek olmak amacıyla faaliyetlerimizi hassasiyetle sürdürdüğümüz bu dönemde projemizin lise eğitimi alan kız öğrencilere fayda sağlayacak olmasından ayrıca heyecan duyuyoruz’’ dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.