Acer Eğitim için Yenilikçi Okul Programını Başlattı

Program ile okulların ve eğitim kurumlarının yeni eğitim ve öğrenim ortamları kurmasına destek veriliyor.

*EMEA (Avrupa, Orta Doğı ve Afrika) bölgesinden seçilen 15 adet Acer Yenilikçi Okul, bir dijital dönüşüm topluluğunun parçası oldu. 

Acer yeni bir “yenilikçi okul programını” başlattığını duyurdu. Programda çeşitli okullar seçilerek, yeni eğitim ve öğrenim ortamları kurup denemeleri için Acer teknolojileriyle destekleniyor. 


Acer Innovative School programı, öğretmenlerin en iyi uygulamaları paylaşmayı, diğer öğretmenlerden öğrenmeyi, destek almayı ve #AcerforEducation ile etkileşim halinde olmak amacıyla geliştirilen sosyal ağın bir parçası olmalarını sağlar. 

Hepsi bu değil elbette. Gelecek eğitim trendleri hakkında uzman görüşleri de sunan ağ, öğretmenlerin diğer ülkelerdeki öğretmenlerle iletişime geçmesini ve yakında başlayacak Öğrenci Değişimi programlarına katılmalarını sağlıyor. Ayrıca, okullar da test ve deneme faaliyetleri için demo ürünler alabiliyor. 

Acer EMEA Ürün İş Birimi Başkan Yardımcısı Massimiliano Rossi, “Okullara ve eğitim kurumlarına 360 derecelik bir ekosistem sunarak onların yolculuğuna katkıda bulunmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. 

Eğitim İçin Acer programı yarının okullarının ihtiyaçlarını karşılayacak yazılım, donanım, yenilikçi teknolojiler, sınıfının en hizmetleri ve iş ortağı ağlarını bir araya getiriyor.” dedi. İlk 15 adet Acer Yenilikçi Okul 10 farklı ülkeden seçildi ve 1. Öğretmen Danışma Konseyi’ne davet edildi. İlerleyen aylarda daha fazla okul seçilecek. 

Eğitim pazarına en iyi şekilde hizmet sunmak isteyen Acer, gelişmiş donanım portföyünü yazılım ve sınıfının en iyi hizmetleriyle bir araya getiren kapsamlı bir ekosistem meydana getirdi. 

DONANIM PORTFÖYÜ 
Donanım çözümlerimiz arasında 2’si 1 arada cihazlar, dizüstü bilgisayarlar, chromebook modelleri, masaüstü bilgisayarlar, monitörler ve projektörler bulunuyor. 

Chromebook Tab 10, Chromebook Spin 11 ve TravelMate B118 modelleri Eğitim pazarı için özel olarak tasarlandı. Acer Cloud Professor gibi kodlama ürünleri ve Acer Windows Karma Gerçeklik teknolojisi ise öğrencilerin becerilerini artırarak yeni yollarla öğrenmelerini sağlıyor. 

YAZILIM PORTFÖYÜ 
Yazılım çözümlerimiz ve Uygulamalarımız, her an bağlı öğrenim ortamlarına destek verecek şekilde tasarlandı. Bu yazılımlar arasında aşağıdakiler yer alıyor: 

*Sınıf yönetimini kolaylaştıran Acer Classroom Manager, *Herhangi bir düz yüzeyi interaktif bir tahtaya dönüştüren Acer Smart Touch, 
*Android tabletlere eğitim uygulamaları kurmaya yardımcı olan DADA, 
*Geometri, matematik, tablolar, grafikler, istatistik ve hesaplamayı STEM çalışmaları için kullanımı kolay tek bir pakette bir araya getiren Geogebra, 
*Öğrencilerin daha kolay bir şekilde anlayarak, okuyarak, yazarak ve iletişim kurarak kendi potansiyellerine ulaşmasına yardımcı olan okuma-yazma ve öğrenme çözümü Texthelp. 

SINIFININ EN İYİ HİZMETLERİ 
21. yüzyılın sınıfları bir grup cihazdan daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle Acer, eğitim topluluklarına yenilikçi ve kapsamlı çözümler sağlamak için iş ortaklarıyla birlikte geniş bir ekosistem oluşturdu. Acer’ın ekosisteminde çeşitli kurumlar, iş birlikleri, kanal ve profesyonel gelişim ortakları bulunuyor. 

Bunların tümü birlikte, eğitim dünyasının sürekli değişen ihtiyaçlarına yanıt vermek için en iyi ortamı oluşturma hedefiyle çalışıyor. Profesyonel gelişim ortakları okullara ve öğretmenlere, bilgilerini artırıp yeni öğretim yöntemleri bulmalarına yardımcı olacak üst düzey profesyonel gelişim eğitimleri sunuyor. 

Microsoft, Intel ve Google ile iş birliği yapan Acer, pilot projeleri ve kanıtlanmış konseptleri birlikte destekleyerek öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğrenim yöntemleri oluşturmasına katkıda bulunuyor. 

European Schoolnet ve UCC University College gibi uluslararası kurumlarla yaptığımız ortaklıklar, yeni ve etkili öğrenim senaryoları geliştirmeyi ve ürünleri sahada denemeyi mümkün kılıyor. 

Özel satış kanalı ve ödüllü müşteri hizmetleri de eğitim sürecinin teknik sorunlarla kesintiye uğramasını önlemek için öğretmenlere, öğrencilere, okullara ve eğitim kurumlarına yardımcı oluyor. 600’den fazla Acer Eğitim İş Ortağı, Acer ile okullar ve üniversiteler arasında bir köprü görevi görerek özel ihtiyaçlara uyan uçtan uca çözümler sunuyor. 

Ayrıca, bölgedeki tamamen eğitim dünyasına odaklanan 40 adet Çözüm Merkezi de denemeler ve eğitimlerde Acer ile yakın çalışarak sınıflara 360 derece uzmanlık sağlıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.