Dijital mikroskop ile içinizdeki bilim insanını uyandırın

Dijital çağa ayak uyduran Celestron, mikroskopları dijitalleştirdi. Celestron’un yeni MicroSpin dijital mikroskopu, özellikle öğrencilerin araştırma ve keşfetme güdülerini harekete geçirmek için yeniden tasarlandı.

 İncelenen nesneyi 100X’ten 600X’e kadar büyütebilen MicroSpin dijital mikroskop, gözlemlediğiniz nesneleri video ve fotoğraf çekme özelliğiyle de kayıt altına alabiliyor. 

Distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı teleskop, dürbün ve mikroskop markası Celestron, dijital mikroskop modelleri ile bilime ilgi duyanları gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. 

Celestron’un son geliştirdiği MicroSpin dijital mikroskop, özellikle öğrencilerin dikkatini çekiyor. Orta düzey dikey monte edilmiş objektifleri ile farklı görüş açılarına sahip olacağınız mikroskop, incelemelerinizi özel bir program sayesinde dijital ortama taşıyor. Masaüstü olarak tasarlanan mikroskop yaklaşık 600 gram ağırlığında. 
USB bağlantıya sahip mikroskop, yanında gelen bilgilendirici CD sayesinde bilgisayarınıza kolayca kuruluyor. Kısa kurulum ardından anlık görüntü elde edebileceğiniz mikroskopun yanındaki çevirme kolu ise mercekleri odaklayıp görüntünün netliğini ayarlamanıza imkan sunuyor. 

MicroSpin dijital mikroskopta dikey olarak yerleştirilen mercekler 6 farklı büyüklük sunuyor. 100X’ten 600X’e kadar büyütme imkanına sahip mikroskop, içinizdeki bilim insanını uyandıracak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.