Pınar Kido’dan Çocuklara Özel Türkiye’nin İlk Dijital Kampı Sömestr Tatilinde Yayında

Pınar Kido yeni açılan YouTube kanalında sömestr tatili boyunca çocukları Türkiye’nin ilk dijital kampıyla eğlence dolu içeriklerle buluşturacak. 

Çocukların sevdiği YouTube fenomenleri Buğra Kazancı ve Furkan Yaman’ın da yer aldığı videolarla çocuklar hem el becerilerini geliştirecek hem yeni lezzetler keşfedecek hem de anne babalarının 90’lardan kalan oyun ve teknolojilerini öğrenecekler… 

 Süte eğlence katan Pınar Kido’nun yeni açılan YouTube kanalı www.youtube.com/pinarkido üzerinden yayına başlayan dijital kamp ile çocuklar, yoğun geçen ders döneminin ardından eğlence dolu içeriklerle doyasıya bir tatil geçirecek. 


Pınar Kido Sömestr Kampı’nda çocuklar, izlerken yeni şeyler öğrenip hoşça vakit geçirebilecekleri yararlı içeriklerle buluşacak. 

Çocuklar Pınar Kido Sömestr Kampı’nda bir dönemin vazgeçilmezlerinden olan modem sesinin ne olduğunu öğrenecek, Tetrisi tanıyacak ve ekran kaydırmak yerine tuşa basıp çalıştırdıkları Walkman’in ne olduğunu görecekler. 

Sevilen isimler Buğra Kazancı ve Furkan Yaman’ın da yer aldığı kanalda çocuklar ayrıca 3 Taş, Parmak Futbolu ve Tuzluk oyunuyla eskimeyen oyunları öğrenecek. 

Pınar Kido Sömestr Kampı’nda eğlenceli birçok içeriği izleyebilecek olan çocuklar yeni döneme daha havalı çantalarıyla başlamak için çanta süslemeyi de öğrenecekler. Pınar Kido ile çocuklar tüm tatil boyunca oynayarak, öğrenerek, deneyerek eğlenceli vakit geçirecek ikinci eğitim dönemine yeni eğlencelerle hazırlanacaklar.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.