MSI’dan fansız Cubi 3 mini PC serisi

İşlemci teknolojilerinde yaşanan gelişmeler ve enerji verimliliğine yönelik yenilikler mini PC sektörünü önemli ölçüde etkiliyor. 

Son dönemde artık mini PC ürünlerinde tamamen fansız seriler görüyoruz. MSI Cubi bunlardan birisi.  

Tamamen fansız 
MSI’ın mini PC ürünlerini barındırdığı Cubi serisi ilk kez tamamen fansız üyelere ev sahipliği yapıyor. MSI Cubi 3 Silent ve Cubi 3 Silent S modelleri sessiz bir ortamda çalışmaya imkan tanıyor. 

Barebone tarzındaki mini PC modellerinde Intel Kabylake U işlemcilere yer veriliyor. 15W ısıl tasarım gücü sayesinde kasada fan sistemine gerek kalmıyor. 
 Kasada soğutma amacıyla bir alüminyum ısı dağıtıcı kullanılıyor. Kasanın üst kısmı ise havalandırma boşluklarına ayrılmış. Kasanın alt kısmındaki 4 vidayı çıkardığınızda bileşen yükseltmesi için hazır hale geliyor. 

Depolama tarafında 1 adet 2.5 inç sürücü yuvası ve 1 adet M.2 SATA portu yer alıyor. RAM tarafında ise 32GB’a kadar 2133MHz DDR4 bellek imkanı sunulmuş. DP ve HDMI çıkışları ile iki adet 4K harici ekran takabiliyorsunuz. 

4 adet USB 3.1 bağlantısı olan kasada Intel Dual Band Wireless-AC 3168 kablosuz kartı ve Giga LAN 8111H Ethernet girişi yer alıyor. Kasa toplamda 65W enerji harcıyor. Satışlar haftaya başlayacak.donanimhaber

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.