İNGİLİZCEYİ YURT İÇİNDE EĞLENEREK GELİŞTİRİN

27 yıldır Türkiye’de kampçılığın gelişime katkı sağlayan Geleceğin Yıldızları, uyguladığı dil programlarıyla yurt dışına çıkmaya gerek bırakmadan etkin metotlarla çocukların yabancı dil gelişimlerine destek oluyor 

Kurulduğu günden bu yana uyguladığı zengin kamp programlarıyla çocuk ve gençlerin bedensel, kültürel ve duygusal gelişimlerini destekleyen Geleceğin Yıldızları; 12-14 kişilik gruplardan oluşan Yabancı Dil Gelişim Kampları sayesinde çocukların yurt dışına çıkmadan yabancı dillerini geliştiriyor. 

Geleceğin Yıldızları Yabancı Dil Gelişim Kampları kapsamında çocuklar Uludağ ve Kuşadası gibi Türkiye’nin gözde merkezlerinde 1 ve 2 haftalık eğitim programları ile hem yaz tatillerini keyifli bir biçimde geçiriyor hem de yabancı dillerini geliştiriyorlar. 

Bugüne kadar 67 ülkeden farklı kültür ve yaştaki katılımcılarını buluşturan Geleceğin Yıldızları, yabancı dil kampları ile çocukların vizyonunu geliştirerek onlara dünya vatandaşı olma yönünde imkân sağlıyor. 

Geleceğin Yıldızları’nın Yabancı Dil Gelişim Kamplarına gelen 7-16 yaş arası çocuklar; Amerikalı, İngiliz ve Kanadalı uzman eğitmenler tarafından farklı seviyelere göre hazırlanan ve yürütülen yoğunlaştırılmış ders programlarıyla İngilizce eğitimi alıyor. 

Yabancı dil becerilerini geliştiren çocuklar bu sayede farklı ülke ve kültürlerden insanlarla daha güçlü iletişim kurabilme fırsatı buldukları için yaşama bakışları zenginleşiyor. 

Çocuklar, zenginleşen dil becerileri sayesinde kişisel ve eğitim hayatlarında daha özgüvenli ve başarılı bireylere dönüşüyor. Yurtdışı standartlarında eğitim Geleceğin Yıldızları Yabancı Dil Gelişim Kampları, yaz aylarında çocuklarının yabancı dil eğitimi almasını isteyen ebeveynler için yurt dışı standartlarında yabancı dil eğitimi sunuyor. 

Eğitim programları sayesinde çocuklar, yurt dışına çıkmadan yabancı dillerini geliştirirken yeni arkadaşlıklar kurarak eğlenmenin ve zamanlarını faydalı aktivitelerle geçirmenin tadına varacakları unutulmaz bir deneyim yaşıyor. 

Geleceğin Yıldızları Genel Müdürü Osman Gözet, “İngilizce Gelişim Kamplarımıza katılan çocuklar bizzat ana dili İngilizce olan uzman eğitmenlerden eğitim alma şansına sahip oluyor. Çocuklar kampa geldiklerinde dil seviyeleri belirleniyor, en fazla 10 – 12 kişilik gruplarda eğitim görüyorlar. 

Eğitim süresi boyunca kendi yaşıtlarıyla spor, sanat ve eğlence dolu kamptan gelişmiş dil becerileri ve keyifli anılarla ayrılıyorlar. İngilizce Gelişim Kampları, çocukları için yurt içinde standartları yüksek yabancı dil eğitimi düşünen ebeveynler için ulaşılabilir bir alternatif” diyor.



Blogger tarafından desteklenmektedir.