THY DE ÖĞRETMENLERE YÜZDE 30 İNİDİRM

Türk Hava Yolları’ndan geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimize özel kampanya. Öğretmenlerimiz aileleriyle birlikte yurt içi uçuşlarında, Ekonomi ve Business kabin ücretlerinde %30 indirimden yararlanıyor! 

Kampanya koşulları: Seyahat dönemi: 20 Kasım 2015 – 01 Nisan 2016 Biletleme dönemi: 05 Ekim 2015 – 01 Nisan 2016 Türk Hava Yolları ve AnadoluJet iç hat seferlerinde geçerlidir. Bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en fazla 4 yolcu için belirtilen indirim oranı uygulanır. 

Kampanyanın başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaptırmış yolcular da bu indirimden faydalanabilir. Bebek yolcular için sadece bebek yolcu indirimi uygulanır. Ercan hattı ile ortak uçuş anlaşması yapılan diğer havayolları uçuşları kampanya kapsamında değildir. 

Promosyon ücret seviyeleri hariçtir. Belirtilen tarihler haricindeki seyahatlerde geçerli değildir. Diğer kampanyalar ve indirimler ile birleştirilmez. Türk Hava Yolları kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Çift soyadı kullanmayı tercih eden yolcularımız, ikinci soyadını isim hanesinde belirterek yine bu indirimden yararlanabileceklerdir. 

Uçuş Noktaları sayfamızı ziyaret ederek promosyon uçak bileti alabileceğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, sayfamızdaki şehir rehberlerini inceleyebilir, Skylife dergisini okuyabilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz. 

Ayrıntılı bilgi için 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ve Yetkili Satış Acenteleri' ne başvurabilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.