ÖĞRETMENLERE ÖZEL MORTGAGE KREDİSİ

Ev almak isteyen tüm öğretmenlere öğretmenler gününe özel avantajlı faiz oranları ve 250 TL bonus fırsatı
Garanti Mortgage Kamu Çalışanları, iş çıkışı kendi evinize dönme zamanı! Garanti Mortgage, tüm kamu çalışanlarına özel sıfır masraflı mortgage veriyor! 

Garanti Mortgage Uzmanlarının en kısa sürede size ulaşabilmesi için aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. 

Belirtilen koşullar 2 Kasım 2015 - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında kullandırılan krediler için geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için mortgage kullandırım alt limiti 50.000 TL’dir. 

Öğretmenler ve öğretmen eşleri kampanyadan yararlanabilecektir. Bonus kazanılabilmesi için kredi başvurusunun belirtilen tarihler arasında onaylanması ve kullandırımının gerçekleşmiş olması gerekmektedir. 

Hediye bonus Garanti Bonus, Flexi, yada Paracard'larınıza 5 Şubat 2016 tarihinde yüklenecektir. Yükleme yapılabilmesi için kredinin yükleme tarihi itibariyle kapanmamış olması gerekmektedir. Yüklemeler kredi kullanılan kişiye ait karta yapılacaktır. Bonus yüklemelerinin gerçekleşebilmesi için kart sahibi olmayan müşterilerimizin Paracard başvurusunda bulunması gerekmektedir. 

Kredi kullanımına istinaden hediye edilen bonus 08 Nisan 2016 tarihine kadar kullanılabilir. Bu süre içerisinde kullanılmayan bonuslar iptal edilecektir. Ek kart sahibi olunması durumunda, ek karta yükleme yapılabilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.