ÖĞRENCİLERİN TÜM YÜKÜNÜ WENGER TAŞIYACAK

Tatil sezonunun sona erip yeni eğitimi dönemi başlarken, öğrencilerin ve velilerin okul hazırlıkları da tamamlandı. 

Yeni defterler, güzel kokulu silgiler, kitaplar derken tıka basa dolan çantalar yine öğrencilerin sırtına yüklendi. Çocukların bu yükün altında ezilmemesi için çanta seçimi büyük önem taşıyor. 

Distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı Wenger okul çantaları da ergonomik omuz askılarıyla çocuğunuzun beden sağlığını koruyarak yükünü hafifletiyor. Ağır çantalar, okula dönen ya da yeni başlayan öğrenciler için en önemli sorunların başında geliyor. 
Wenger okul çantaları, ergonomik sapları ile öğrencilerin sırtında taşıdığı yükü azaltırken pratik bölmeleri ile daha düzenli olmalarını sağlıyor. Siyah, lacivert, kırmızı , bordo , pembe ve gri gibi renklerde bulunan Wenger çantaları rahatça kullanılmasının yanında kaliteli ve yıpranmaya karşı özel malzemeden üretilerek uzun ömürlülüğü sayesinde velilerin de bütçesini düşünüyor. 

Seçki Kırtasiyelerde ve internet sitelerinde satışa sunulan Wenger çantalar uygun fiyatlarıyla hem öğrencilerin hem de velilerin yükünü hafifletiyor. Wenger okul çantaları fiyat aralığı 169 TL – 329 TL’dir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.