GELECEĞİN PATRONLARI YARIŞMASI

İlki 2013 yılında düzenlenen Geleceğin Patronları Yarışması, bu yıl üçüncüsü ile yine girişimcileri yatırımcılar karşısına çıkartıyor. 

Başvuru formu üzerinden tabi tutulacak ve Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından yapılacak ön elemeyi geçen 50 proje, yine Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından 1 gün boyunca verilecek olan “İş Modeli Eğitimi”ne katılmaya hak kazanacak. 

Bu eğitim ile katılımcılara, Yalın bakış açısını benimseme, Kök sorunlarına ulaşabilme, Deneyim tasarlayabilme Mümkün olan en iyi öğrenme döngüsünü elde edebilme, Hız ve maliyet avantajını keşfetme, Ölçeklenebilir ve sürdürülebilir iş modelleri kurgulayabilme, faydalarının sağlanması hedeflenmektedir Eğitim sonrası belirtilen tarihe kadar iletilecek olan sunumlar üzerinden tekrar elemeye tabi tutulacak olan projeler 20’ye indirilecek olup, bu 20 proje İstanbul’da yaklaşık bir hafta sürecek olan Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları 

– Geleceğin Patronları Akademisi’ne katılma fırsatı yakalayacak. Geleceğin Patronları Akademisi sonrası açıklanacak olan finalist 10 proje 50.000 TL*’lik ödül için yarışacak. *50.000 TL’lik ödül vergiye tabi olup vergi kesintisi sonrası hediye çeki düzenlenerek ödenecek net tutar 45.324 TL’dir. Firma kuruluşunu azami 1 yıl içinde Banka’ya ibraz edenler, hediye çeklerini herhangi bir Finansbank Şubesinden nakde çevirebilecektir. 

Ödüle hak kazanan katılımcı, belgelerin bankaya ibrazı ile ilgili şartlar konusunda yarışma sonunda bilgilendirilecektir. Jüri etabında sunum yapmaya hak kazanan tüm finalistlerimiz; 

- 50.000 TL sıfır faizli kredi desteği Finansbank tarafından 31/12/2016 tarihine dek faizsiz ve ilk 6 ay ödemesiz 50.000 TL’ye kadar taksitli ticari kredisine başvuru fırsatı sunulacaktır. Kredi vadesi en fazla 36 ay olacaktır. 

Banka gerekli gördüğünde kredi koşullarını değiştirme, ilave teminat isteme, kredi başvurusunu serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları reddetme hak ve yetkisine sahiptir. 

- Geleceğin Patronları Akademisi Finalist olmaya aday 20 girişimciye Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları tarafından verilecek olan Geleceğin Patronları Akademisi Eğitimi 

- Yatırımcılara sunum yapma fırsatı Jüride yer alan ve final etabına davet edilecek yatırımcılara Koç Üniversitesi eğitimleri ışığında sunum yapma ve projelerini tanıtma fırsatı yakalayacaktır. 

- İletişim ve Network Finalistlerimiz Finansbank Kobi iletişim portalı olan KobiMeydan.com.tr üzerinden projelerini tanıtma hakkına sahip olacaktır. Hukuk danışmanlığı desteği 31/12/2016 tarihine kadar, jüri üyeleri veya finali izlemeye gelen konuklar arasında yer alan diğer yatırımcıların, finalistlerin halihazırda faaliyette bulunan şirketlerine ortak olmak istemeleri, söz konusu şirketleri satın almak ya da jüri etabında sunum yapılan proje ya da fikri satın almak istemeleri halinde; finalistler, çerçevesi Finansbank tarafından belirlenecek ve MOROĞLU ARSEVEN hukuk bürosu aracılığıyla sunulacak hukuk danışmanlığı desteği alabileceklerdir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.