SAĞLIK ALANINDA TEMATİK ÜNİVERSİTE ACIBADEM

Acıbadem Üniversitesi, 2007 yılında Acıbadem Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından kurulan sağlık bilimleri alanında tematik bir üniversitedir. 

Sağlık hizmetlerinde 20 yılı aşkın bilgi ve deneyim ile oluşan Acıbadem birikimini yükseköğretime taşıyan üniversite; güçlü akademik kadrosu, gelişmiş teknolojik altyapısı ile alanında donanımlı ve sürekli gelişime açık sağlık profesyonelleri yetiştirmeyi hedefler. 

Acıbadem Üniversitesi’nde birçok burs imkanı vardır. Öğrenciler, %100, %50 ve %25 ÖSYS Giriş Bursları’nın yanı sıra harçlık, yemek, konaklama bursu sağlayan birçok burs olanağına sahiptir. 
Acıbadem Üniversitesi öğrencilerinin Erasmus Programı kapsamında bir ya da iki dönem yurtdışında eğitim ve öğretimine devam edebilme imkânı vardır.

Bölümler arası yapılan anlaşmalar kapsamında öğrenciler gerekli şartları yerine getirmeleri halinde Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde öğrencilik deneyimi yaşama fırsatı elde ederler. 

Acıbadem Üniversitesi öğrencileri, üniversite yaşamında profesyonel hayat ile tanışır. Mesleki eğitimlerini destekleyici stajların yanı sıra yarı zamanlı çalışma imkanına da sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.