BOSCH TECRÜBELERİNİ GELECEK NESİLLERE AKTA-RIYOR

Bosch Otomotiv Yedek Parça iş birimi, mevcut yetkili satıcı ve servislerin gelecekte yönetimine geçecek olan yeni nesil yöneticiler için 2005 yılından bu yana düzenlenen ‘Bosch ve Gelecek’ konulu etkinliğini Bursa’da gerçekleştirdi. 

Geleceği birlikte planlayalım sloganıyla yeni nesil yöneticilerini gelecek için hazırlamak, Bosch’u tanıtmak ve yönetici adaylarına Bosch’un sunduğu imkânlarla ilgili bilgi vermek için gerçekleştirilen ‘Bosch ve Gelecek’ temalı etkinlik, 12-13 Haziran 2015 tarihleri arasında Bursa Bosch Dizel ve Fren Fabrikası’nda düzenlendi. 

Yeni nesil yöneticiler, Bosch’un otomotiv yedek parça sektörü için sunduğu ürünleri üretim yerinde deneyimleme fırsatı yakalarken, Bosch yetkili satıcı ve yetkili servisler bilgi alma şansı yakaladı.

İki günlük programın ilk gününde yaş ortalaması 18-35 olan 73 kişilik yeni nesil grubu, Bosch Otomotiv Yeni Nesil Kulübü Başkanı Doğa Yağcılarlıoğlu’dan Bosch’un gelecek vizyonu, prensipleri gibi konularda bilgi aldı. Bilgilendirmenin ardından katılımcılar Bosch Dizel Fabrikası’nın yanı sıra yeni açılan Bosch Bursa Fren Fabrikası tanıtım turuna katıldılar. 

Gezilerin ardından yeni nesil yöneticiler arasında düzenlenen Go-Kart yarışlarıyla katılımcılar eğlenceli dakikalar geçirdi. Yeni Nesil Kulübü için ‘Bosch ve Gelecek’ temalı etkinlikler farklı dönemlerde ve farklı bölgelerde gerçekleştirecektir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.