23 NİSANDA PRONTOTOUR’DAN ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TUR HEDİYESİ

Bugünün küçükleri yarının büyükleri, 23 Nisan’da Prontotour’la dünyayı ücretsiz geziyor… 

Yeni kültürler keşfedip, ana dil dışındaki lisanlarla tanışmak, aşina olunanın dışına çıkıp, farklı çevrelerde bulunmak çocukların gelişimi üzerinde önemli bir unsur olarak görülüyor. 

Yurtdışı tur satışlarında sektör lideri olan Prontotour, bu 23 Nisan'da dünya ülkelerinin kapılarını çocuklarımıza açıyor ve o gün gerçekleşecek rezervasyonlarda, çocuklardan ücret almayarak, onlara unutulmaz anlar yaşayacakları seyahatler hediye ediyor. Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar konuyla ilgili olarak: 

“Her sene, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda devletin ileri gelenlerinin ve kurumlarda da üst kademelerin makamlarını, bir günlüğüne geleceğin büyüklerine bırakması ülkemizde gelenekselleşmiş bir törendir. Biz de Prontotour olarak sadece ülkemize ait olan bu özel günde çocuklarımıza bir hediye vermek istedik. 

Küçük yaştan itibaren farklı kültürleri tanımanın çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunacağını düşünüyoruz.” dedi. Prontotour 23 Nisan’a özel, o gün yapılan rezervasyonlarda minik kâşiflere ücretsiz tur hediye ediyor.


Blogger tarafından desteklenmektedir.