ÇİLEK ÇOCUKLARI FIRST CLASS YOLCULUĞA ÇIKARIYOR

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor. 

Her detayıyla sanki birinci sınıf uçak yolculuğundaymış gibi hissettiren First Class serisi; gökyüzünü seven çocukları, düşlerindeki odaya kavuşturuyor. 

Yenilikçi, özgün ve tematik oda tasarımları ile hem kız hem de erkek çocukların favorisi olan Çilek, çocukların uçaklara olan ilgisi ve pilot olma hayallerinden ilham alarak tasarladığı First Class serisi ile onları odalarından alıp, bulutların arasında bir maceraya çıkarıyor. 
Gökyüzünün Özgür Kahramanı Uçak içerisinde bulunan kokpitten, özel okuma lambasına, deri koltuklardan yolcu battaniyesine kadar tüm uçuş detayları düşünülerek tasarlanan First Class, odaları adeta bir uçağa, çocukları da bir pilota dönüştürüyor. Çocukları gökyüzünün özgür kahramanları yapan First Class, detaylarla bezenmiş tasarımıyla dikkat çekerken, kullanışlılığı ile de beğeni topluyor. 

Seride baş üstü kapakları depo olarak kullanılırken, hemen başucunda bulunan atmosfer ışığı da gece lambası işlevi görüyor. Usb girişi ve bluetooth özelliği olan akıllı masası ise çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. 

First Class Bir Yolcu Deneyimi Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. 

Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.