VOLKSWAGEN KAMPÜSTE’DE FİNAL HEYECANI VOLKSWAGEN ARENA’DA

Volkswagen Binek Araç’ın ‘Volkswagen Kampüste’ adıyla gerçekleştirdiği organizasyonun finali 27 Mart’ta Volkswagen Arena’da düzenlenecek. 

Volkswagen Arena’daki finalde, 2014 yılında Gripin ve Model gruplarının katılımıyla dört üniversitede yapılan yarışmalarda birinci olan dört grup, şampiyonluk için mücadele edecek. 

Volkswagen Binek Araç’ın, ‘Volkswagen Kampüste’ adıyla düzenlediği ve 2014 yılında Gripin ve Model gruplarının katılımıyla konserler şeklinde düzenlenen etkinliklerin finali, 27 Mart tarihinde Volkswagen Arena’da veriliyor. 4 grup birinci olmak için yarışacak Volkswagen Kampüste 2014’te, konserlerin düzenlendiği üniversitelerde belirlenen iki amatör grup, Gripin ve Model’in desteğiyle sahneye çıkmış ve performanslarını sergilemişti. 

Bu konserler sonunda Ege Üniversitesi’nden Platanus, Hacettepe Üniversitesi’nden Unkown Trio, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Notadam ve Anadolu Üniversitesi’nden NOT isimli gruplar, 27 Mart’ta Volkswagen Arena’da düzenlenecek finalde mücadele edecek ve birinci olmak için en iyi performansını sergileyecek. 

Sınırlı sayıda davetiye, Volkswagen Türkiye facebook sayfasında Volkswagen Arena’daki finali ücretsiz olarak izlemek isteyen Volkswagenseverler için, Volkswagen Türkiye’nin facebook sayfasındaki ‘Volkswagen Kampüste’ (http://bit.ly/VWkampuste) uygulamasına girerek konsere giriş kodunu oluşturmak yeterli. Bu kodu konser girişinde gösterenler, final heyecanına ortak olabilecekler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.