ANKARA UĞUR HAZIRLIK ANADOLU LISELERI AÇILDI

Ankara Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri’nin açılışında konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, “Bizim kendimizi konumlandırdığımız yer, yasal çerçevenin içerisinde üniversite ön okulları” dedi. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Resmi gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından projelendirilen Ankara Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri’nin açılışı, Balgat Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi binasında yapıldı. 

Törene Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, Uğur Hazırlık Liseleri Ankara Koordinatörü Harun Demir, Uğur Eğitim Kurumları yöneticileri ile bürokratlar katıldı. 

Açılışta konuşan Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, “1 yılda eğitime 430 milyon TL’lik bir yatırım yapmış oluyoruz. Eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. 3 binden fazla kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi. Yücel, şunları kaydetti: 

PROGRAMIMIZ HAZIR 
“Dershanelerin kapanma süreci söyleminin başlamasından bugüne kadar 20’ye yakın şubeyi açtık. Planımız programımız hazır. Bu sene de artık dershanelerin dönüşümünü tamamlayıp, Milli Eğitim’den onayımızı da alma girişimlerini başlattık. Bizim kendimizi konumlandırdığımız yer, yasal çerçevenin içerisinde üniversite ön okulları. Teknik olarak iki önemli özelliğimiz olacak. 

Mükemmel bir yabancı dil öğretimi yapacağız. İkinci konu da dünya üniversitelerine hazırlayacağız. 47 yıllık birikimimizle akademik olarak güçlü bir öğrenci profili ortaya çıkaracağız ve dünya üniversitelerine hazırlayacağız. 

YARATICILIK ATÖLYELERİ 
Türkiye’nin her noktasında olacağımız için, lise diploması vereceğimiz için öğrencilere Türkiye’nin her noktasında aynı eğitim olanağını sunmuş olacağız. 

Balgat’ta açtığımız Uğur Hazırlık Liseleri’nin önümüzdeki 3 ay zarfından bitecek olan laboratuvar ve kreatif düşünme yaratıcılık atölyeleri çok önemli bir adım olacak Türkiye için. Yine öğrencilerin kariyer merkezleri, ofisleri olacak. Hangi üniversitelerde hangi mesleklerle nereye gidebileceklerini çok rahat görebilecekler.”Hürriyet

Blogger tarafından desteklenmektedir.