Sebit, ilköğretim öğrencilerinin ardından liseliler için de Vitamin ürününü pazara sundu

Türk Telekom iştiraklerinden Sebit tarafından üretilen Vitamin Lise, gençlerin ihtiyacını anlayan, anında yönlendiren, onlara kişisel bir öğrenme yolu sunan ve akıllı bir eğitim destek aracı olması ile dikkat çekiyor. İnternet üzerinden sağlanan bu hizmet, öğrencilere pratik ve hızlı bir öğrenme alanı sunuyor.

Tamamı sesli ve görsel olan Vitamin Lise'de sorular ve çözümleri, tarama testleri, interaktif etkinlikler, canlandırmalar, tahtada çözülen örneklerin videoları, deneyler, soru/çözüm/konu arama özelliği ve konuları bir de skeç tarzında aktaran esprili bölümler yer alıyor. Vitamin Lise'de Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım ve Tarih derslerinin yanı sıra üstün Ses Tanıma Teknolojisi içeren ve bol pratik yaparak telaffuzun geliştirilmesini sağlayan İngilizce bölümü de bulunuyor.

Kişisel öğrenme sistemi

Sunduğu kişisel öğrenme sistemi ile öğrencilerin hızlı ve kolay ilerlemesini sağlayan Vitamin Lise, öğrencilerin takıldıkları noktada eksikliği saptayarak anında bu kavramla ilgili konu anlatımına, örneklere ya da soru ve çözümlerine yönlendiriyor. Esnek yapısı ve ve öğrencinin çalışma tarzına uyum sağlaması ile dikkat çeken Vitamin Lise, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretim programıyla sürekli geliştirilirken, öğrencileri eğitim hayatında başarıya taşıyarak kendilerine olan güveni kazanmasına yardımcı oluyor. İnternet Servis Sağlayıcılar tarafından kullanıcılara ulaştırılacak ürünle ilgili detaylı bilgiye www.vitaminlise.com.tr adresinden ulaşılabiliyor zaman

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.