Netflix ve Anima Okul İş Birliğiyle Görsel Efekt Eğitimi Başlıyor

Netflix ve Anima Okul, yeni görsel efekt sanatçılarının yetiştirilmesi ve kreatif sektöre kazandırılması amacıyla ücretsiz bir eğitim programına imza atmaya hazırlanıyor. 
 

Yedi ay sürecek Görsel Efekt (VFX) Eğitimi için başvurular 8 Mayıs’ta açılıyor. Lider eğlence platformu Netflix, Grow Creative programı ile Türkiye’deki kreatif sektöre katkı sağlayacak projeler üretmeye devam ediyor. 
 


Netflix’in Türkiye’nin animasyon ve görsel efekt alanında uzman eğitim kurumlarından Anima Okul iş birliği ile gerçekleştireceği yeni eğitim programı, görsel efekt (VFX) alanında sektörü ileriye taşıyacak yetenekleri geliştirmeyi ve eğitimi başarıyla tamamlayanlar için istihdam olanakları sağlamayı hedefliyor. 
 
İLK DERS 20 HAZİRAN’DA 
Yedi ay sürecek Görsel Efekt (VFX) Eğitimi, ‘Modelling’, ‘Texture’, ‘Render-Lighting’, ‘Animation Mocap’, ‘Previz’ ve ‘2D-3D VFX-Compositing’ başlıkları altında altı kapsamlı modülden oluşacak. 
 
180 saatlik programı tamamlayan katılımcılar, eğitimin ardından bilgilerini tazelemek amacıyla program materyallerine online ortamda erişim sağlamaya devam edebilecek. 
 
Tümüyle ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitimin başvuruları, 8 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında https://zfrmz.com/FqPa7PjhB8VjY3euYHmy adresinden gerçekleştirilecek ve programa dair ayrıntılı bilgilere https://www.animaokul.com adresinden erişilebilecek. 
 
Eleme sürecinin tamamlanmasının ardından eğitim 20 Haziran’da başlayacak.  
 
KREATİF SEKTÖRE KATKI SAĞLIYOR 
Anima Okul iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Görsel Efekt Eğitimi’, Netflix’in kreatif sektörü geliştirmek ve yeni yetenekleri sektöre kazandırmak amacıyla projeler üreten Grow Creative programının imzasını taşıyor. 
 
Bugüne dek Türkiye’de gerçekleştirilen Grow Creative projeleri arasında Güney California Üniversitesi desteğiyle düzenlenen ‘Yaratıcı Yapımcılık Programı’, Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığıyla açılan ‘Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi’, Tatino Films ve Impact Hub İstanbul iş birliği ile sunulan ‘Netflix Series Lab’ projesi, ‘Netflix Adaptation Lab’ projesi ve Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu ile iş birliği de dahil olmak üzere pek çok farklı girişim yer alıyor.  
 
VFX eğitiminin başlık ve süreleri aşağıdaki gibidir: 
 ● Modelling 36 saat, 12 ders 
● Texture 15 saat, 5 ders 
● Render - Lighting 21 saat, 7 ders 
● Animation Mocap 21 saat, 7 ders 
● Previz 15 saat, 5 ders 
● 2D-3D VFX- Compositing 72 saat, 24 ders  
 
Biz kimiz? 
 Netflix, 190’dan fazla ülkede 233 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. 
 
Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir. 
 
Anima Okul 
Anima Okul, Anima İstanbul’un 25 yıllık deneyimini de arkasına alarak 2014 yılında kurulmuştur. Animasyon ve Görsel Efekt (VFX) Okulu, ülkemizde bulunan en dinamik okullardan birisidir. 
 
Animasyon ve VFX yapım süreçleri ile uygulamalı deneyim kazanmak için birçok kişinin ilk aklına gelen Anima Okul’un ismidir. Online eğitimlerimiz aracılığıyla mekan kısıtlamalarını ortadan kaldırarak Türkiye’de ve dünyanın her yerinden 3D meraklılarına eğitimlerimizden yararlanmalarını mümkün kıldık.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.