Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı Açıldı

Hedef, Sektöre Yön Veren, Türkiye’nin Gururu Olacak Öğrenciler Yetiştirmek! Gelecek nesillere yatırım yapmanın bilinciyle çalışmalarına devam eden Delphi Technologies, eğitim ve öğretime verdiği desteklere devam ediyor. 
 

Bu kapsamda Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni bir yedek parça laboratuvarı açan Delphi Technologies, uygulamalı öğrenime destek verecek 1 adet arıza teşhis cihazının yanı sıra farklı ürün gruplarından pek çok çeşit ürünü de öğrencilerin kullanımına sundu. 


 
Açılışta konuşan BorgWarner Inc. Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, “Eğitim ve öğretim projelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Burada yetişen öğrencilerin sektöre yön veren, Türk milletinin gururu olacak gençler olmalarını diliyorum” diye konuştu. 
 
BorgWarner Inc’in küresel satış sonrası otomotiv pazarına yenilikçi ürünler sunan markası Delphi Technologies, bir yandan ürün gamını çeşitlendirerek geliştirirken diğer taraftan da sektör için büyük önem taşıyan meslek liselerinde eğitime destek konusunda çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Sektörün ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünü çoğaltmak için yaptığı iş birliklerini artıran Delphi Technologies, bu kapsamda Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni bir yedek parça laboratuvarını törenle kullanıma açtı. 
 
Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necmeddin Eyyüpkoca, BorgWarner Inc. Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu katılım sağladı.  
 
Eğitime destek olmaya devam edeceğiz!
 Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nın açılışında konuşan BorgWarner Inc. Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, dünyanın büyük bir dönüşüm yaşadığını, bu dönüşüme ayak uydurabilmenin yolunun da doğru eğitimden geçtiğini söyledi. 
 
Türkiye’nin genç nüfus yapısının özellikle Avrupa’da önemli bir avantaja sahip olduğunu vurgulayan Reşat Dumanoğlu, “Delphi Technologies olarak biz de eğitimi çok önemsiyoruz. Şirket olarak gelecek nesillere yatırım yapmanın öneminin farkındayız ve bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 
 
Aydınlık bir gelecek için iyi bir eğitim görüşünü benimseyerek hayata geçirdiğimiz laboratuvarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin yetkin eğitim almasında önemli bir görev üstlenecek. 
 
Okulumuz tarafından belirlenen sınıfın tüm tadilat işlerini büyük bir titizlikle yaptık ve öğrencilerimizin görerek öğrenmelerine katkı sağlayacak örnek ürünlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerde kullanılması için 1 adet arıza teşhis cihazı ve bilgisayarı da okulumuza bağışladık” dedi. 
 
“Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı” ismiyle anılacak bu sınıf gibi eğitim ve öğretim projelerine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Reşat Dumanoğlu, “Burada yetişen öğrencilerin sektöre yön veren, Türk milletinin gururu olacak gençler olmalarını diliyorum” diye konuştu. 
 
Meslek liselerimizi çok önemliyoruz! 
Bu açılışa katılmaktan çok memnuniyet duyduklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun ise, “Bu tarz projeler büyük önem arz ediyor. Meslek liselerimizi çok önemsiyor ve bu projeyi gerçekleştirdiği için Delphi Technologies’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
 
Okulun konferans salonunda gerçekleşen ve meslek lisesi öğrencilerine teknik bilgilerin de aktarıldığı sunumların ardından Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nda okulun motor yönetimi bölümü öğretmenlerine arıza teşhis cihazının kullanımı ile ilgili teknik eğitim verildi.  
 

BorgWarner hakkında 

130 yılı aşkın bir süredir BorgWarner, başarılı mobilite inovasyonunu pazara getiren dönüştürücü bir küresel ürün lideri olmuştur. Bugün, herkes için daha temiz, daha sağlıklı ve daha güvenli bir gelecek inşa etmeye yardımcı olmak için dünyanın eMobility’ye geçişini hızlandırıyoruz. 
 
Delphi Technologies, BorgWarner Inc’in ticari markasıdır. Daha fazla bilgi için lütfen delphiautoparts.com adresini ziyaret edin.  
 

Delphi Technologies Satış Sonrası Hakkında 

Delphi Technologies Satış Sonrası, 150'den fazla ülkede varlığını sürdürmekte ve 2400'den fazla servis noktası içeren global ağıyla orijinal ürün kalitesi uzmanlığında yazılım çözümleri sunmaktadır. 
 
Benzinli yakıt sistemleri, dizel yakıt sistemleri, bakım çözümleri, motor yönetimi ve araç elektroniği, arıza teşhis ve test ekipmanı, eğitim ve teknik bilgilerle desteklenen kapsamlı bir portföye sahip olan Delphi Technologies, bu sayede servislerin ilk seferde araçları en iyi şekilde tamir etmesini sağlamaktadır. 
 
Şirket, binek ve ticari araçların yanı sıra dünya çapında tarım, denizcilik ve endüstriyel araç pazarlarına da hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için www.delphiaftermarket.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.