Viewsonıc, Metaverse Deneyimini Eğitimle Buluşturduğu Unıverse By Vıewsonıc”İn Tanıtımını Gess Fuarı’nda Yapacak

Dünyanın önde gelen görüntüleme ve eğitim teknolojileri üreticisi ViewSonic, bu sene 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda eğitim teknolojileri alanındaki yeni ürünlerini eğitim dünyasıyla buluşturacak. 
 

ViewSonic, metaverse’de yer alan sanal bir kampüste etkin öğrenme ve öğretme deneyimleri sunan “UNIVERSE by ViewSonic” ürününü, Türkiye’de ilk kez GESS Fuarı’ndaki standında tanıtacak ve deneyimletecek. 
 


 Dünyanın önde gelen görüntüleme ve eğitim teknolojileri üreticisi ViewSonic; farklı temalar, kişiselleştirilmiş avatarlar ve özelleştirilebilir tematik sınıflarla çevrimiçi eğitim süreçlerinin en interaktif ve etkin halini sunan yeni ürünü “UNIVERSE by Viewsonic”i eğitim dünyasıyla buluşturuyor. 
 
Eğitim konusunda inovatif teknolojik çözümleriyle yeni bakış açıları ve ürünler sunan marka, metaverse evreninde yer alan sanal kampüste etkin öğrenme ve öğretme deneyimi yaşatan “UNIVERSE by ViewSonic” ürününü, 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda ilk kez tanıtacak.
 
 Stant alanında “UNIVERSE by ViewSonic”a özel deneyim setup’ı kurulacak 
 
Özellikde deprem felaketi sonrası uzaktan eğitimin yeniden gündeme geldiği şu günlerde, değişen eğitim ihtiyaçlarını merkeze alarak ortaokul ve üstü eğitim gruplarına yönelik geliştirilen “UNIVERSE by ViewSonic” ile; çevrimiçi öğrenim deneyimi en üst seviyeye taşınacak. 
 
Standart uzaktan etkileşim modellerine göre çok daha gerçekçi, etkileşimli, gerçeklik hissi ve etkileşim gücü yüksek bir sanal kampüs sunan sistem ile; öğrencilerin derslere dikkatinin ve katılımının artması, öğretmenlerin de çok daha etkin bir eğitim verebilmesi amaçlanıyor.
 
 Türkiye’de daha önce hayata geçirilmemiş bu benzersiz ürünü ilk kez GESS Fuarı’nda tanıtacak olan ViewSonic, 50 m2’lik stant alanında eğitimciler, öğrenciler, veliler ve sektör profesyonellerine özel bir deneyim setup’ı oluşturacak. 
 
Katılımcılar, ileri teknoloji ve tamamen güvenli bir yazılım ile oluşturulan, “UNIVERSE by ViewSonic” ürününü birebir tecrübe etme fırsatı bulurken dijital eğitimin geldiği son noktayı da keşfedebilecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.