Burger King ve Can Yayınları minikleri masal kitapları ile buluşturmaya devam ediyor

Burger King®, Türkiye’nin yenilikçi yayınevi Can Yayınları ile 2022 yılında imza attığı iş birliğine bu sene de devam ediyor. 
 

Can Yayınları tarafından hazırlanan 4 masal kitabı Burger King®’in 700’ü aşkın şubesinde minik misafirleriyle buluştu. 
 


Burger King®, geçtiğimiz sene Can Yayınları ile yapmış olduğu iş birliği ile minikleri masalların renkli dünyasıyla buluşturmaya devam ediyor. 21 Nisan itibarıyla Can Yayınları’nın 4 çocuk kitabı Türkiye genelindeki 700’ü aşkın Burger King® şubesinde minik misafirler için yerini aldı. 
 
Gonca Mine Çelik’in eşsiz çizimleri ve Mehmet Barış Albayrak’ın titiz uyarlamalarıyla hazırlanan yepyeni 4 kitaplık seride “Peter Pan”, “Rapunzel”, “Pinokyo” ve “Bremen Mızıkacıları” yer alıyor. 
 
Çocukların hem hayal güçlerinin gelişimine katkı sağlayacak hem de onları sevdiği karakterlerle tanıştıracak olan masal kitaplarına 1 ay boyunca tüm Burger King® restoranlarında ulaşılabilecek. 
 
 Can Yayınları ile devam ettikleri projenin çocukların gelişimi için çok değerli olduğunun altını çizen Burger King Pazarlama Müdürü Emel Onganer; “Can Yayınları ile geçtiğimiz yıl yaptığımız anlamlı iş birliği ile minik misafirlerimiz için özenle hazırlanan kitap serisi büyük ilgi ile karşılanmıştı. 
 
Bu yıl da çocuklara çifte bayram sevinci yaşatmak, tatillerine kitaplarla eşlik etmek için Türkiye genelindeki tüm şubelerimizde kitapseverlerle buluşturduk. Yeni 4 kitabımızla çocukların gelişimlerine katkı sağlayarak, onları masalsı yolculuğa çıkarmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.’ dedi. 
 
Can Yayınları Pazarlama Müdürü Ezgi Sağır ise; “Burger King’le 2022 yılında başlayan iş birliğimizi bu yıl da devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. 
 
Burger King’e özel hazırladığımız ve büyük ilgi gören çocuk klasikleri serimizi 4 yeni kitapla genişletiyor ve daha çok çocuğa ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu anlamlı proje sayesinde 500.000 adet kitap 700’ü aşkın restoranda çocuklarla buluşacak. 
 
Yenilikçi ve uzun soluklu işbirlikleriyle kitaplarımızı hayatın her alanında okurlarımızın karşısına çıkarmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.