Anadolu Isuzu Bu Parkur İyileştirir sloganı ile deprem bölgesindeki çocuklara destek oldu.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak amacıyla bir off-road yarış etkinliği düzenledi.
 

Etkinlikten elde edilen gelirin tümü depremden etkilenen çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve kişisel gelişimlerini desteklemek için TOG’a aktarıldı. 
 
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Şubat ayında meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak üzere çalışmalarına devam ediyor. 


 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde 23 yarış pilotunun Isuzu D-Max araçlarla katıldığı yarış etkinliği, Anadolu Isuzu’nun uzun dönem sponsoru olduğu Turkcell Platinum Park’ta 15 Nisan Cumartesi günü gerçekleşti. 
 
D-Max pick-up araçlarla “Bu Parkur İyileştirir” sloganı ile düzenlenen etkinlik, off road yarış pilotlarının arazide yaptığı bayrak toplama yarışı ile devam etti. Etkinlikten elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesindeki çocuklara destek faaliyetlerinde kullanılmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağış olarak aktarıldı. 
 
Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın etkinlik alanında kurduğu özel standda ziyaretçilere destek çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. Etkinlik, yarış etaplarının ardından off-road yarışçılarına yapılan ödül töreni ile sona erdi. 
 
Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve 30 Nisan’a kadar bağışta bulunmak için; https://fonzip.com/tog/kampanya/bu-parkur-iyilestirir 
 
Anadolu Isuzu, Şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarma çabalarına destek olmak için ilk günden harekete geçerek başlattığı yardım çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. 
 
Afet bölgelerindeki acil ihtiyaçları karşılamak üzere çalışanlarının ve hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki iş ortaklarının desteğiyle geniş katılımlı yardım ve bağış kampanyaları düzenleyen Anadolu Isuzu, toplanan yardım malzemelerini ve bağışları hızlıca deprem bölgelerine ulaştırdı. 
 
Depremin hemen ardından Anadolu Isuzu çalışanlarından oluşan ISKUT Arama Kurtarma Ekibi, kurtarma çalışmalarında görev alırken, şirket çalışanları ve iş ortaklarının katılımı ile geniş katılımlı bağış kampanyaları düzenlendi. 
 
Anadolu Isuzu kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere AFAD’a bir Isuzu kamyon ve iki D-Max pick-up bağışlarken, şirketin ortakları Isuzu Motors ve Itochu Corporation da toplam 20 milyon Japon yeni tutarında bağışta bulundu. 
 
Yardım çalışmaları kapsamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel öncelikle kadınların ve çocukların ihtiyaçlarının dağıtımı için hazırlanan özel destek otobüsünü afetten etkilenen şehirlere gönderen Anadolu Isuzu, yardım paketlerini bugüne kadar depremden etkilenen bölgelerdeki 10 binden fazla kadına ve çocuğa ulaştırdı. Destek otobüsünde gönüllü Anadolu Isuzu çalışanları görev aldı.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.