adidas We Power Possible staj programı ile genç yetenekleri hayalleriyle buluşturuyor

adidas, “ We Power Possible”programı ile iş hayatına adım atmaya hazırlanan gençlere kapsamlı bir staj imkanı sunuyor. 
 

adidas’ın, yetenekli üniversite öğrencilerine staj ve yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu staj programı “We Power Possible”ın başvuruları başladı. 


 
 “Impossible is Nothing” mottosuyla ilerleyen adidas, sporun hayatları değiştirebilme gücüne inanarak hayata geçirdiği program ile gençlerin iş hayatını erkenden deneyimlemesini sağlıyor. 
 
 adidas dünyasıyla üniversiteli genç yetenekli buluşturmayı hedefleyen “We Power Possible” programında, üniversite 3. sınıf öğrencileri yaz aylarında tam zamanlı, sömestr boyunca ise yarı zamanlı olacak şekilde adidas’ta çalışma imkanına sahip olabilecekler. 
 
“We Power Possible” programı ile gençlere; iş geliştirme, e-ticaret, finans, futbol kategori yönetimi, insan kaynakları, hukuk, pazarlama ve satış alanlarında staj yapma imkanı sunulacak. 
 
Gençlere her konuda öncü olmaya devam eden adidas, 28 Nisan’da Bebek’te düzenlenecek ‘’With Talents We Run’’ koşu etkinliğiyle gençleri adidas yöneticileriyle buluşturarak kariyer sohbetlerine olanak sağlamayı ve spor yapmaları konusunda teşvik etmeyi hedefliyor. 
 
adidas, sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne olan inancıyla ortaya çıkarttığı “With Talents We Run” gibi etkinliklerle spor ve insan kaynakları uygulamalarını birleştirerek, şirket vizyonu ve genç yeteneklerin enerjisini biraraya getirmeye ilerleyen dönemlerde de devam edecek. 
 
“We Power Possible” staj programına başvurular 5 Mayıs’a tarihine kadar https://talentopia.co/pozisyon/we-power-possible-program/ adresinden yapılabilecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.