Kuveyt Türk’ten TradePlus için 100 bin TL ödüllü fikir çağrısı

İnovatif ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, faizsiz finans ilkeleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen TradePlus mobil uygulaması için fikir üretme çağrısı yaptı. 
 

Kullanıcılardan, TL bazlı yatırım araçlarıyla ilgili TradePlus’a değer katacak yenilikçi fikir ve öneriler bekleniyor. 
 


“Fikir senden, ödül bizden” mottosuyla yapılan çağrı kapsamında dereceye giren ilk 3 fikre toplamda 100 bin TL ödül verilecek. Fikrinn Platformu üzerinden yapılan çağrı 1 Mart 2023’te sona erecek. 
 
Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, müşterilerinin yatırım kararı verebildiği ve birikimlerini değerlendirebildiği mobil uygulaması TradePlus için Fikrinn Platformu üzerinden yenilikçi fikir üretme çağrısında bulundu. 
 
Faizsiz finans ilkeleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen TradePlus için yapılan çağrı, TL bazlı yatırım araçları ile müşterilerin yatırım işlemlerine yönelik ürün, hizmet, özellik ve ekran menülerine dair tüm öneri ve fikirleri kapsıyor. 
 
TradePlus kullanıcılarına yönelik “Fikir senden, ödül bizden” mottosuyla yapılan çağrı kapsamında üretilen yenilikçi fikirler, https://fikrinn.kuveytturk.com.tr adresi üzerinden 1 Mart 2023 tarihine kadar iletilebiliyor. 
 
Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda birinciye 50 bin TL, ikinciye 30 bin TL, üçüncüye 20 bin TL olmak üzere toplamda 100 bin TL para ödülü takdim edilecek.  
 
“Yatırımcılara değer katan inovatif fikirleri önemsiyoruz” 
Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ruşen Ahmet Albayrak, “Katılım finans sektörünün öncü kurumu olarak müşterilerimize sunduğumuz inovatif ürün ve hizmetlerin sayısını her geçen dönem artırıyoruz. Bu süreçte, müşterilerimizin fikir ve önerilerini odağımıza alarak birlikte ilerlemeyi kıymetli buluyoruz. 
 
Katılım finans alanında, sadece müşterilerimiz değil herkes için bir yatırım üssü olarak konumlandırdığımız TradePlus, katılım finans ilkelerine uygun tüm yatırım ürünlerini tek bir mobil uygulamada hizmete sunuyor. 
 
TradePlus, kullanıcılarına, doğru yatırım kararları almada ve birikimlerini verimli şekilde değerlendirmede çok önemli avantaj ve kolaylıklar sağlıyor. TradePlus uygulamamız için inovatif fikirleri almak ve bu fikirleri geliştirerek kullanıcıların istifadesine sunmak için Fikrinn Platformumuz üzerinden çağrıya çıktık. 
 
Fikir ve önerileriyle dereceye girenlere toplamda 100 bin TL para ödülü takdim edeceğiz. Yeni çağrımız kapsamında, TL bazlı yatırım araçları ve Kuveyt Türk müşterilerinin yatırım işlemleriyle ilgili ürün, hizmet, özellik ve ekran menülerine dair tüm fikir ve önerileri bekliyoruz” dedi.  
 
Kuveyt Türk TradePlus uygulaması nedir? 
TradePlus, kullanıcıların yatırım kararı vermesine yardımcı olacak şekilde teknolojik imkanlarla donatılmış bir yatırım platformudur. Uygulamada sunulan yatırım ürünleri faizsiz finans ilkeleriyle uyumludur. 
 
TradePlus ile hisse senedi, yatırım fonu ve sukuk işlemleri gerçekleştirilebiliyor. 
 
Kullanıcılar, ilgilendikleri yatırım enstrümanlarının fiyatını takip ederken detaylı analizini yapabiliyor ve görsel içerikle zenginleştirilmiş haberlerle piyasayı yakından takip edebiliyor. Widget kullanarak uygulamayı açmadan dahi kullanıcılar piyasalardan haberdar olabiliyor. 
 
TradePlus kullanıcıları, hisse senedi verilerini anlık olarak ücretsiz takip edebilirken, gelişmiş grafik teknolojisi ve teknik analiz araçlarıyla yatırımlarına değer katabiliyor. İlgilendikleri firmalara özel haber ve fiyat alarmı kurarak en güncel gelişmelerden haberdar olabiliyor. 
 
Endeksler, pazarlar, emtia ve farklı piyasalara ait verileri kullanıcılar tek bir ekran üzerinden inceleyebiliyor ve portföylerini aktif olarak takip edebiliyor. 
 
 Kuveyt Türk’ün TradePlus çağrısıyla ilgili detay bilgi ve başvuru formu https://fikrinn.kuveytturk.com.tr sayfasında yer alıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.