HSBC Türkiye’den, gençlere benzersiz bir eğitim ve gelişim deneyimi

HSBC Türkiye ile Young Guru Academy (YGA) işbirliğiyle hayata geçirilen, gençlere finansal okuryazarlığın yanı sıra geleceğin yetkinliklerini kazandırmayı amaçlayan ‘Skills for Future” programı için başvurular başladı. 
 

Youthall websitesindeki YGA sayfası üstünden yapılacak başvurular, 4 Aralık tarihine kadar devam edecek.   
 
 HSBC Türkiye mentörleri ve YGA eğitmenleri işbirliğiyle çok güçlü bir eğitim programı hazırladı. Gençlere finansal okuryazarlığın yanı sıra geleceğin yetkinliklerini kazandırmayı amaçlayan ‘Skills for Future” programı için başvurular, 4 Aralık tarihine kadar, Youthall websitesindeki YGA sayfası üstünden yapılabilecek. 


 
Konuyla ilgili açıklama yapan HSBC Türkiye Genel Müdürü, Selim Kervancı, “Programa seçilecek 250 üniversite öğrencimiz 8 hafta boyunca hem YGA’nın Sosyal Etki eğitimlerinden geçecek, hem de ekip arkadaşlarımızın ve sektörün önde gelen uzmanlarının Finans, Teknoloji, Risk Yönetimi, Satış ve Pazarlama konularında verdiği teknik eğitimleri tamamlayacak. 
 
Bunun yanında, gençlerimiz online buluşmalarda ülkemizin ve dünyanın önde gelen bilim insanları ve iş dünyasının liderleriyle bir araya gelme fırsatı bulacak. Ayrıca, programı en yüksek puanla tamamlayan 30 öğrencimiz projeleriyle Ideathon'da yarışacak.” dedi.    
 
Katılımcıları Geliştirirken Kendini Büyüten Bir Program
 Programdan mezun olan öğrencilerin, YGA’nın “en parlakların en dezavantajlıya son teknolojiyi ve bilgiyi taşıması” vizyonu ile imkanları sınırlı, hayalleri sınırsız 1600 ortaokul öğrencisine finansal okuryazarlık eğitimleri vereceğini de ekleyen Kervancı, “Program paylaşım seanslarıyla daha da büyük bir sosyal etki yaratacak. Bu manada kendini besleyen, büyüten, öğrenenlerin alttakileri eğittiği, erişimi ve sosyal etkisi yüksek bir yapıya sahip. 
 
Projemizle gençlerimiz için birbirlerinden ve rol modellerden öğrendiği, liderlerden ilham aldığı, çözüm ve etki odaklı bir eğitim ve gelişim yolculuğu tasarladık. 
 
Geleceğin liderleri gençlerimizin başvurularını heyecanla bekliyoruz.” dedi.   Son başvuru tarihi 4 Aralık 2022 olan “Skills for Future” programına aşağıdaki sayfadan başvurabilirsiniz: 

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.