Vestel, ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü ile iş birliğine gitti

Vestel Elektronik, üniversite-sanayi iş birlikleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 
 

Bu kapsamda, ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü ile Vestel arasındaki iş birliklerini güçlendirmek adına protokol imzalandı. 


 
Zorlu Holding Grup Şirketlerinden Vestel Elektronik, Ar-Ge faaliyetleri kapsamında birçok ulusal ve uluslararası üniversite ile güçlü iş birlikleri yürütmeye devam ediyor. 
 
Son olarak ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü ile iş birliğine giderek, gelecek dönemlerde sürdürülebilirlik alanında yapılması hedeflenen projeler için İyi Niyet Protokolü imzaladı. 
 
Türkiye’nin patent havuzunu büyütmeyi hedefliyor 
Üniversite-sanayi iş birliği projeleri ile Ar-Ge çalışmalarını destekleme ve teşvik etme temelinde çalışmalar yürüten Vestel Elektronik, başarılı çalışmaları sonucunda aldığı, ülke patent havuzunda yer almaya başlayan patentlerle ülke adına da önemli bir katma değer yaratıyor. 
 
Türkiye’nin en seçkin üniversitelerindeki akademisyenler ile proje bazlı iş birlikleri yürüten Vestel, üniversitelerle birlikte yürütülen ortak projeler, alınan danışmanlıklar, üniversitelerde katılınan etkinlikler ile üniversite-sanayi sinerjisine ve açık inovasyon uygulamalarına da güçlü bir katkı sağlıyor. 
 
Hali hazırda ODTÜ ile sürdürülebilir şehirler ve IoT alanında çalışmalar yürüten Vestel, yeni imzalanan protokol ile sürdürülebilirlik temalı konularda birlikte hareket edilebilmeyi ve teknoloji partneri olarak yer almayı amaçlıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.