Technopc, öğrenciler ve eğitim kurumları için ileriye dönük bütçe dostu dizüstü bilgisayarlar üretti

Türkiye’nin lider teknoloji markası Technopc, öğrenciler ve eğitim kurumları için ileriye dönük bütçe dostu dizüstü bilgisayarlar üretti. 
 

Okulların açılmasıyla öğrencilerin, öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu laptoplarda aranan özellikler, donanımlı, kolay kullanım ve hızlı erişim… 


 
Okulda, evde derslerini yaparken, boş zamanlarında oyun da oynayabilecekleri laptoplara sahip olmak isteyen öğrenciler, laptop’un özelliklerinin yanı sıra, geleceğe yatırım olabilecek uzun süre kullandıkları markaları da tercih ediyorlar. 
 
Bu bilinçle yola çıkan, bilişim sektörünün lider teknoloji markası konumundaki Technopc, öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği TH15TU ve TI14N34 laptop’larını gençlerin beğenisine sundu.  
 
İhtiyacınız olan her yerde; TH15TU 
Üst seviye segmentinde yer alan TH15TU, özellikle okul ve evde öğrencilerin kullanımı için tasarlandı.
 
TH15TU’nun özellikleri arasında; 11. nesil işlemci, Wifi 6, Bluetooth 5.0, parmak izi okuyucu TPM 2.0 ve 2xusb 3.1 bağlantılar yer alıyor. 
 
Hafif ve ergonomik olması da, çok ağır çantalarla okula giden çocuklar için velilerin önemle üzerinde durduğu en önemli özellik olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Yüksek performansıyla geleceğimizin taze beyinlerine derslerde ve oyun platformlarında birçok çalışma, içerik üretme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. 
 
Ofiste de kullanabileceğiniz TH15TU, uzun süreli kullanıma uygun, kullanıcı dostu numerik tuşlara sahip klavye, Intel çekirdekli işlemci ve Intel grafik kartı ile güçlendirilmiş yapı, ergonomik kasa tasarımı, 15.6” 1920x1080 FHD çözünürlüğe sahip ekranı ile yüksek kalitede gerçek renkler sunuyor. 
 
Gün boyu yeterli pil ömrü, hafif ve ergonomik tasarlanmış yapısı ve gelişmiş performansıyla hareket halindeyken ideal kullanımıyla ofisten okula, eğlenceye, ihtiyacınız olan her yerde yanınızda olacak.  
 
Bütçe ve öğrenci dostu; TI14N34  
Ekonomik şartların zorladığı günümüzde okulda ve evde rahatlıkla kullanabileceğiniz, bütçenize uygun, teknolojik özellikleriyle dilediğiniz gibi çalışabileceğiniz bir laptop; TI14N34. Bu yeni üretim laptop’un öne çıkan özelliklerinin başında, bütçe ve öğrenci dostu olması geliyor.
 
Ofis ve öğrenci kullanımı için son derece uygun olarak geliştirilen laptop, SSD veri depolama, hızlı dosya erişiminin yanı sıra hafif, ergonomi ve yüksek performanslıyla dikkat çekiyor. 
 
Ergonomik, hafif, zarif ve esnek tasarım ile yanınızdan ayıramayacağınız laptop, güçlü batarya ömrü ile sürekli çevrimiçi kalmanız için olağanüstü istikrar ve dayanıklılık sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.