Okula Dönüş Heyecanı, amazon Fırsatlarıyla Zubizu’da

ZUBİZU üyeleri; amazon.com.tr’den 14-18 Eylül tarihleri arasında yapacakları 120 TL ve üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirim kazanacak. 
 

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerinin bütçelerini rahatlatarak yüzlerini güldürecek iş birliklerine, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından amazon.com.tr’yi de ekledi. 


 
Amazon.com.tr’den 14-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak 120 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 30 TL indirim kampanyası ile ZUBİZU üyeleri; okula ve şehre dönmeye hazır! 
 
Bilgisayar, akıllı telefon, ayakkabı, dekorasyon, kitap, oyuncak gibi farklı kategorilerde yapılacak tüm alışverişlerde kazanılabilecek indirim fırsatı, Amazon mobil uygulamasında ve web sitesindeki satıcısı amazon.com.tr olan markalarda geçerli. 
 
ZUBİZU üzerinden her gün sınırlı adette kodla açılacak olan kampanya için maksimum kullanım kotası ise 25.000 adet. Kampanya ile ZUBİZU üyeleri, hem ihtiyaçlarını karşılayacak hem de kazançlı alışverişin keyfini çıkaracak. 
 
ZUBİZU’nun sayısı 4 milyonu aşan üyelerine, 600’den fazla markayla iş birliği yaparak sunduğu avantajlar dünyasına amazon.com.tr’nin de katılmasıyla, ZUBİZU üyeleri daha fazla ayrıcalığın tadını yaşayacak. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler ve çok daha fazlası ZUBİZU’da!

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.