Okula En Trend Dönüş Lc Waıkıkı Mağazalarında

Öğrencilerin okul, ailelerin alışveriş maratonu başlıyor. Okula Dönüş Koleksiyonu ile tüm kategorilerde binlerce ürünü müşterilerine tek bir adresten sunan LC Waikiki, bu yıl da okul alışverişinin ilk akla gelen markası oluyor. 
 

Okul alışverişi denince ilk akla gelen marka olan LC Waikiki, bu sezonda da her yaş grubu için hazırladığı birbirinden farklı okul ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor. 
 


Okul üniformalarının kilit parçalarından polo yaka tişörtler, hırkalar, pantolonlar, etekler ve eşofmanlar, her yaş grubu için farklı renk seçenekleri ile LC Waikiki mağazalarında öğrencileri bekliyor. Koleksiyonda kullanılan tasarımlardaki kontrast yazılar ve sırt baskıları da sezon trendlerini okula taşıyor. 
 
Okul trendinin en hit parçası olan bomber ceket, pileli etekler, ekose gömlekler, 5 cepli dokuma pantolonlar, hoodie ve takımlı ürünleri yeniden yorumlayan LC Waikiki; kolej armaları, aplike, küçük etiket detaylarıyla kontrast etkisini daha da güçlendiriyor. 
 
Tayt pantolonlar rahatlıklarıyla öne çıkarken, grafik baskılı, oversize sweatshirtler ise gençlerin tarzına hitap ediyor. Hem okul formalarına hem de sokak modasına uyum sağlayan ayakkabılar ise stili tamamlıyor. 
 
Okula dönüş koleksiyonunda yer alan; polo yaka tişörtler 69,99 TL, hırkalar 79,99 TL, etekler 129,99 TL, pantolonlar 189,99 TL, ayakkabılar ise 179,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
 
Beden eğitimi derslerinde olduğu kadar çocukların okul dışında da severek giymek isteyeceği eşofman takımlarda ise fiyatlar 229,99 TL’den başlıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.